Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava zaslouženě vyhrála


Branky


0

Po bezbrankové první půli dala Stonava ve druhé tři branky, a Sedliště dokázaly už jen v závěru výsledek kosmeticky upravit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště nastoupily proti celku ze Stonavy ve značně provizorní sestavě a od prvních minut to bylo na hřišti znát. Domácí se snažili vycházet ze zabezpečené obrany a útočit pomocí brejkových situací, kdežto hosté drželi míč na svých kopačkách a snažili se převážně kombinační hrou najít skulinu v obranném bloku Sedlišť. Domácí obrana byla až na pár výjimek pozorná a Stonavu nepouštěla do vážnějšího ohrožení branky. Za zmínku stojí jen hlavička Zollera, který se pěkně uvolnil na úrovni penalty, avšak jeho pokus skončil jen v rukavicích domácího Majera. Nejvážnější šanci prvního poločasu měli ovšem domácí hráči, když po faulu na Krejčoka sudí Tabášek nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Sekanina, ale s jeho pokusem si poradil brankář Gaszczyk. V první půli toho diváci více neviděli a tak se šlo do kabin za stavu 0:0

 

Druhé dějství se neslo v podobném duchu jako předchozí. Domácí zalezli na svou polovinu a čekali na vhodné brejkové příležitosti, stonavští se snažili kombinovat a prolomit úpornou obranu Sedlišť. To se jim podařilo v 56. minutě, kdy se po rychlém autovém vhazování dostal do pokutového území Zoller, který zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Kubienu, který přesnou střelou pod břevno překonal Majera - 0:1. Tato branka hosty nakopla a po deseti minutách přidali druhou. V 66. minutě se ke střele dostal agilní Zoller, s jeho pokusem si Majer ještě dokázal poradit,ale na dorážku Mančaře byl již domácí gólman krátký - 0:2. Sedliště se nestačily ani vzpamatovat a už prohrávali o tři góly. V 68.minutě se střídající Malúš dostal k vyražené střele Majera, a nikým nehlídaný hlavičkoval do odkryté brány - 0:3. Stonava v této fázi hry jasně dominovala a soupeře prakticky k ničemu nepouštěla. Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal po standardní situaci přesnou hlavou k tyči Jiříček, který v 86.minutě snížil na 1:3. Sedliště ještě mohly zápas zdramatizovat, když se v 90.minutě krásným průnikem prezentoval domácí Krischke. Toho však jistým zákrokem vychytal brankář Gaszczyk. Zázrak se proto nekonal a tak Sedliště třetí výhru v řadě nepřidaly a zaslouženě prohrály na domácí půdě 1:3.

 

Autor: Jakub Mokroš



Ohlasy k zápasu



SK Stonava
Karel Sochora (trenér): Jsem rád, že se konečně trefil taky někdo z našich obránců.Kluci se zvedli už po tom prvním gólu, hráli s lehkostí. Domácí viděli, že je přehráváme, akorát ke konci jsme jim takovou malou laxností dovolili korekci. Ale budiž, tři body jsou doma a také mě potěšilo, že nová stoperská dvojice Graňák – Zielonka zvládla svou roli velmi dobře.Každopádně se chceme udržet před Albrechticemi.



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - K. Jiříček [-] - T. Sekanina [-] , J. Mokroš [-] - D. Majer [-] , D. Krejčok [-] , R. Vlček [-] , R. Papřok [-] (87. P. Slováček [-] ) - M. Bílek [-] , R. Krischke [-] , M. Bargel [-] (73. D. Gwozdz [-] )

SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - I. Kisel [-] , T. Kratka [-] (85. A. Zachata [-] ) , P. Šuster [-] , T. Mančar [-] , L. Kubiena [-] , J. Zoller [-] , L. Graňák [-] , P. Dittrich [-] , L. Němec [-] (67. J. Malúš [-] ) , P. Zielonka [-]

ŽK: 74. M. Bílek - 44. T. Kratka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - KUBÁČEK Vojtěch, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.