1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice zaskočily Stonavu


Branky


67. P. Šuster - 79. M. Hanko , 86. R. Knybel
0

Stonava se ujala vedení dvacet minut před koncem. Veřovice, ale dvěma přesnými zásahy v závěru skóre otočily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

   Již v 6 min jsme se mohli ujat vedení, když se řítil do šestnáctky domácích Adam Šimíček, ale jeho střelu gólman vytěsnil na roh. Ve 14 min rozjel akci Honza Bartoň, přihrál na Dana Šimíčka, který z jedné narazil Radimovi Košelíkovi, ale jeho střela se otřela jen o tyč. O dvě minuty později se do podobné šance dostal Adam Gold po přihrávce Martina Černocha, ale trefil nohy gólmana Stonavy. Domácí se dostali do první šance, až v 24 min. To se poprvé blýsknul Ondra Zapletal, který v tomto utkání nahradil v brance Martina Fojtíka. A o minutu později vychytal v 100% šanci dalšího hráče Stonavy. Ve 29 min mohli jít domácí do vedení střelou z 25 metrů, ale trefili jen tyč Zapletalovy brány. Hned z následného útoku zahrozil Radim Košelík, jeho střelu vytěsnil gólman na roh. A v 39 min pro změnu Adam Šimíček mířil jen těsně mimo pravou tyč.

 

Do druhé půle nastoupil místo Adama Šimíčka na hrot útoku Michal Hanko. Ihned se dostal do úniku, ale střela mu vůbec nesedla a pro gólman Stonavy nebyl problém tuto střelu chytit. V 49 min neproměnil pro změnu svou velkou šanci Martin Černoch, když jenom nastřelil nohy Stonavského gólmana. Martin Černoch mohl otevřít skóre zápasu v 56 min, ale jeho stoprocentní šanci opět vyrazil domácí gólman nohou na roh. Domácí se do větší šance druhého poločasu dostali až v 61 min, když zahrávali přímý kop, ale centrovaný míč poslal domácí útočník nad naší bránu. Stonava se ale i přesto jako první prosadila gólově. V 67 min zpravé strany unikl domácí hráč, zacentroval na vzdálenější tyč a hlavou Stonava šla do vedení – 1:0. V 72 min mohli domácí navýšit své vedení, ale mířili jen nad naší bránu. My jsme pro změnu zahrozili o 5 min později. Kombinačně se v šesnáctce domácích prosadil Adam Gold, vybídl přihrávkou ke skórování Honzu Bartoně, ale již po několikáte domácí zachránil jejich gólman. Náš tlak stoupal a v 79 min jsme se také prosadili i gólově. Dan Šimíček prostrčil přihrávku na Michala Hanka, který se konečně prosadil i gólově – 1:1. V 82 min nás podržel Ondra Zapletal, když včas vyběhl z brány a vytěsnit střelu domácího útočníka na roh. V 85 min jsme měli kopat penatlu. V šestnáctce nasadil domácímu hráči housle Martin Černoch, následně ho tentýž hráč fauloval, ale píšťalka hlavního rozhodčího byla němá.  Přesto jsme se mohli radovat zvítězství. V 87 min jsme zahrávali rohový kop a Radek Knybel prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:2.

 

zdroj: https://afcverovice.php5.cz



Ohlasy k zápasu


SK Stonava
web: DOMÁCÍ ZÁPAS PROTI ZACHRAŇUJÍCÍM VEŘOVICÍM JSME NEZVLÁDLI A JEN DÍKY VÝBORNÝM ZÁKROKŮM BRANKÁŘE GASZCZYKA JSME NEDOSTALI VÍCE BRANEK.

AFC Veřovice
web:: Utkání se muselo fanouškům líbit. Z obou stran bylo velice ofenzívní s množstvím šancí. I když domácí měli několik možností ke skórování, tak si myslím, že jsme byli v tomto utkání a hlavně v druhém poločase, lepším mužstvem.



Sestavy


SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - I. Kisel [-] , T. Kratka [-] , P. Šuster [-] , L. Kubiena [-] (60. J. Malúš [-] ) , J. Zoller [-] , L. Graňák [-] , P. Dittrich [-] , P. Zielonka [-] , A. Wojnarovský [-] , V. Szkuta [-]

AFC Veřovice
O. Zapletal [-] - D. Šimíček [-] , J. Bartoň [-] , M. Černoch [-] , A. Šimíček [-] (46. M. Hanko [-] ) , R. Košelík [-] , A. Gold [-] , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , R. Košelík [-] , M. Adamec [-]

ŽK: 44. R. Košelík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - CHÝLEK Martin, ADAMEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.