Bystřice vyhrála potřetí za sebou


Branky


51. T. Kisza , 77. T. Kisza
0

Po bezbrankové první půli, dala Bystřice ve druhé dvě branky a připsala si do tabulky tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchranařský souboj byl k vidění v nedělní podvečer na Bystřickém stadiónu. Do Bystřice zavítaly Veřovice. Před zápasem bylo jasné, že to bude velký boj. První poločas se oba celky prezentovaly spíše obranou hrou, domácí se dostávali do šancí, když Radim Baďura orazítkoval tyč, a v závěru prvního poločasu mířil hlavou těsně nad hostující svatyni. Hosté si také vypracovali nějaké šance, snažili se kombinovat, centrovat, ale na bystřickou obranu s Galusíkem v bráně v první polovině střetnutí recept nenašli. Hostům chyběla lepši finální přihrávka. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu 0:0.

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí v pozměněné sestavě, Buryan se vysunul ze stopera do středu zálohy. Místo něho se postavil David Zoubek. Na hře domácích to bylo znát, více drželi míč a snažili se kombinovat. Šest minut po zahájení druhé půle vyslal Rusz krásnou přihrávkou Buryana do šance, ten vyšperkoval situaci a nabídl Kiszovi dárek v podobe branky - 1:0. Hosté hrozili spíše z brejkových situacích, ty ale skončily na nepřesné přihrávce nebo v rukavicích Galusíka. V 77. minutě si Rusz vyšel na výlet do veřovické obrany, předal míč Kiszovi, který míč zametl do horního rohu hostující brány - 2:0. Zápas tedy skončil vítězstvím domácích, kteři se mohou těsit z třetí výhry v řadě a dalším čistým kontem.

 

Autor: Bogdan Krezelok



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - B. Krezelok [-] , J. Rusz [-] - D. Zoubek [-] , R. Badura [-] , D. Kantor [-] , J. Staniek [-] (63. B. Kantor [-] ) , F. Buryan [-] , J. Čmiel [-] (46. T. Fober [-] ) , M. Teofil [-] - T. Kisza [-] (89. D. Mustabašič [-] )

AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - - O. Fojtík [-] (55. A. Gold [-] ) , D. Šimíček [-] , M. Černoch [-] , M. Adamec [-] , M. Hanko [-] , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] (55. J. Bartoň [-] ) , O. Matúš [-] , R. Košelík [-] (81. J. Michálek [-] ) , A. Šimíček [-] (81. D. Hrivňák [-] )

ŽK: 72. T. Kisza .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PŘEČEK Dušan - KRIŠTOF Adam, LEVINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.