Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodující první poločas


Branky


0

Souboj Chvalíkovic a Horní Lhoty mohl přinést jakýkoliv výsledek. Vyrovnané utkání ale lépe zvládli hosté, kterým pomohli dvě branky v první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Utkání se hrálo ve svižném tempu. Šance na obou stranách, a bojovnost také nechyběla. Jako první se branky dočkali hosté z Horní Lhoty. Po pěkné akci se jako poslední k míči dostal David Frýdl a střelou k tyči nedal brankáři Tvrdému šanci. Po několika něbezpečných standartkách na obou stranách se už tými chystali do kabin. Dříve v kabinách ale byli domácí, kteří zapoměli na závěrečný hvizd a neuhlídali v pokutovém území Adama Góreckého, který střelou do kabiny zvýšil na 0:2 pro hosty.

Chvalíkovice se už na obrat nezmohly

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, ale bohužel pro ně žádná šance nespadla za záda brankáře Dedka. V 62. minutě se skóre měnilo potřetí. A bylo to opět do sítě domácích. Podobná akce jako u první branky, hosté zakombinovali a jako poslední se do míče opřel útočník Tomáš Petřík a zvýšil na 0:3 pro hosty. Zápas po třetí brance ztratil tempo, protože Chvalíkovice už nevěřili v obrat zápasu. Nakonec se ujala alespoň střela v 70. minutě domácího Davida Rozsívala 1:3. Stejným poměrem zápas i skončil a zasloužené tři body si odvezli hráči z Horní Lhoty.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Lhota
Dalibor Rataj: S utkáním jsem spokojen. Chvalíkovice nejsou lehkým soupeřem a dnešní body byli vydřené. Chtěl bych poděkovat klukům za zodpovědnou hru.



Sestavy


TJ Sokol Chvalíkovice
J. Tvrdý [-] - D. Rozsíval [-] , D. Stoschek [-] , M. Roško [-] , A. Hendrych [-] (78. M. Belás [-] ) , D. Košťál [-] , J. Gebauer [-] (46. D. Kuzník [-] ) , J. Lhotský [-] , O. Ambruzs [-] (75. D. Hlaváč [-] ) , P. Lazecký [-] , P. Fischer [-]

TJ Sokol Horní Lhota
P. Dedek [-] - T. Matzner [-] , A. Homola [-] , R. Zdražila [-] , J. Meliš [-] - M. Hlozák [-] (61. J. Biolek [-] ) , M. Bartůněk [-] , P. Fiala [-] , D. Frýdl [-] (54. R. Hrubeš [-] ) - T. Petřík [-] , A. Górecki [-] -

ŽK: 11. P. Fischer - 26. A. Homola , 47. A. Górecki .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PRETSCH Adam - ROZSÍVAL Petr (N), HRBÁČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.