Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 10:15

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Březiny pomohl Radkovicím opustit sestupové příčky


Branky


0

Chotěšov už je jeden z týmů, který bojuje už je o lepší finální postavení ve středu tabulky. Sestup mu nehrozí a na boj o nejvyšší přříčky také může zapomenout. Domácí si tak mohou vychutnat poslední dvě utkání. Naopak Radkovice celé jaro dohánějí svou ztrátu z podzimní části. Za celé jaro prohráli svěřenci Stanislava Tisota pouze dvě utkání a patří tak mezi naprostou špičku jarní části. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radkovice trestaly chyby

Zápas začal vyrovnanou hrou. domácí více drželi míč, josté se zase pokoušeli vyrážet do nebezpečných brejků. V 15. minutě měl Chotěšov velkou šanci, kterou ale neproměnil a hosté přešli do rychlého protiútoku. Syomův pas našel přesně Tomáše Kutku, který okamžitě centroval. Jeho centr si ve vápně našel František Březina a otevřel skóre. Domácí se snažili vyrovnat, ale jejich akce většinou končili ještě před finální fází. V poslední minutě prvního poločasu přišel asi zlomový momentu utkání. Domácí zvytečně ztratiki balon na půli hriště a hosté přešli do brejku. Míč se dostal k Tomáši Kutkovi, který opět výborným centrem našel spoluhráče. Tentokrát jím byl Václav Brada, který elegantně patičkou posunul balon za Weissova záda. 

Navýšení vedení

Domácí vstoupili do druhé půle odhodlaní s výsledem ještě něco udělat. Drželi míč a postupným útokem se snažili rozebrat obranu Radkovic. Ta ale působila kompaktně a korekci stavu nedovolila. Naopak v 60. minutě poslal Levý svůj výkon přímo na Bultase, který prodloužil míč ke Kutkovi. Ten balon předložil Březinovi, jenž opět skóroval. Hostující záložník si tak připsal třetí asistenci. Za další minutu už bylo definitivně hotovo. František Březina se ujal míče, obešel dva obránce, kličku udělal i brankáři a zakončil do prázdné branky. Stylově tak zkompletoval hattrick Alespoň čestného úspěchu se Chotěšov dočkal v 76. minutě. Postaral se o to Adam Štökl. Zbytek zápasu se už spíše jen dohrával. V 87. minutě se fanoušci dočkali ještě jednoho gólu. K jejich nelibosti ale skončil opět ve Weissově bráně. Krásnou ranou z trestňáku se prezentoval Zdeněk Bultas. Radkovice tak udělaly další důležitý krok k záchraně, když porazily Chotěšov na jeho půdě 1:5. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Náš přístup byl otřesný. Před zápasem jsme si říkali, že přijede tým, který bojuje o všechno a vyrukuje na nás s rychlým napadáním. Sice jsme byli více na balonu, ale vlastními chybami jsme soupeři nabízeli góly. rozhodla nesmyslná chyba těsně před poločasem, po které soupeř zvýšil na 0:2. V druhém poločase jsme se zlepšili, ale góly už jsme nedokázali dát. Radkovice trestaly každou naší chybu."

TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (Trenér Tj Sparta Radkovice): "nám se konečně podařilo uplatnit některé prvky, které trénujeme celé jaro. Byl jsem velice potěšen přístupem svých hráčů. Ukázali jsme si, že tvrdou prací a pokorou dokážeme porážet každého v této soutěži. Už nás čeká jen poslední zápas a já věřím, že tuto soutěž pro Radkovice zachráníme."



Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Brabec [-] (28. L. Terber [-] ) , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] (74. J. Ondruš [-] ) - A. Kavka [-] , M. Vítek [-] , S. Durkoš [-] , L. Vebr [-] (59. A. Štökl [-] ) - L. Ondruš [-] , V. Bednář [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - D. Fiala [-] , P. Němec [-] , R. Soušek [-] , J. Brada [-] (36. V. Brada [-] ) , I. Marina [-] , T. Kutka [-] , P. Vlček [-] (73. J. Janeček [-] ) , F. Březina [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 85. T. Kutka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - LANGMAJER Ladislav, LEGÁT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.