1:3
(0:0)
54. D. Wild (p.)
59. M. Fořt
62. O. Haník
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín zdolal Žinkovy a upevnil si druhé místo


Branky


48. M. Šneberk - 54. D. Wild (p.) , 59. M. Fořt , 62. O. Haník
0

Zápas se odehrával na hřišti v Merklíně. Domácí do zápasu šli s vědomím, že se jim doma příliš nedaří. Soupeřem jim navíc byl silný celek Žinkov, který se zrovna s Merklínem a Smolivcem přetahuje o druhé místo. Na šance bylo utkání vyrovnané, možná jich měli více i hosté, ale domácí borci prokázali lepší produktivitu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V prvním poločase se více dařilo hostům, kteří přehrávali domácí a vytvořili si i několik nadějných šancí. Merklín ale podržel Špirk v bráně. Vážné ohrožení na druhé straně přišlo přišlo jen jednou. I tam ale golman předčil střelce a tak první poločas branku nepřinesl, což byl pro domácí výborný výsledek vzhledem k obrazu hry. 

Rychlý obrat

Žinkovy vstoupily do druhého poločasu podobně aktivně jako do prvního. Tentokrát už z toho ale vytěžily gól. Po centru byl ve vápně osamocený Šneberk a poslal míč do sítě. Radost hostům ale vydržela pouhých šest minut. Poté byl faulován merklínský útočník uvnitř vápna a sudí nařídil penaltu. K ní si stoupl kapitán Dominik Wild a s přehledem proměnil. Obrat byl dokonán za dalších pět minut. Po standartní situaci si našel balon Michal Fořt a překonal Kripnera v bráně. Definitivní tečku za obratem pak udělal Oldřich Haník. Hosté si ve zbývajících minutách vytvořili několik nadějných šancí, ale snížit už se jim nepovedlo. Ani domácí už gól nevsítili a zápas tak skončil 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Ze zápasu jsem zklamaný, ne ani tak z výkonu jako z výsledku. Jelo nás akorát jedenáct, ale odehráli jsme slušné utkání. První poločas jsme byli jasně lepší ale nedali jsme šance. Ve druhém poločase rozhodla druhá branka soupeře. Je to pro nás smolný výsledek."




Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Čengery [-] , J. Trojánek [-] , D. Niemkiewicz [-] , R. Liška [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] , J. Tykvart [-] , T. Hora [-] , J. Vokurka [-] , J. Doričák [-]

TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - M. Fořt [-] , P. Štádler [-] , D. Marek [-] , T. Bešta [-] , P. Kroupa [-] , O. Haník [-] (75. J. Ušiak [-] ) , V. Tichota [-] , D. Wild [-] , Z. Bešta [-] , D. Regner [-]

ŽK: 75. D. Niemkiewicz - 45. V. Tichota , 72. Z. Bešta , 79. P. Kroupa .
Místo: hřiště Merklín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Legát Zdeněk - ŠINDELÁŘ Michal (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.