0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná zničila Zdemyslice


Branky


0

Do Zdemyslic v sobotu zavítal lídr tabulky Sokol Losiná. Domácím se nedaří a tak se mohli pokusit bojovností lídra zaskočit a potrápit, ale to se nestalo a Losiná uštědřila domácím zatím nejtěžší porážku v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle

Hosté od začátku diktovali tempo zápasu a jelikož domácí obrana měla den otevřených dveří, vytvářeli si hostující hráči jednu šanci za druhou. Již v 6 minutě, po chybě domácího levého obránce a zaváhání stopera otevřel skóre Tančouz. 0:1 Vzápětí se dostali hosté znovu do 2 velkých šancí, ale Uzel si s oběma poradil a své spoluhráče podržel. Ale ve 35 minutě už ani on nestačil na zakončení Tomáše Hracha, který si pohrál s celou obranou a bezpečně své sólo zakončil 0:2 A hned za tři minuty v 38 minutě dorazil domácí svou brankou na 0:3 Votípka, takže domácí odcházeli do kabin s tříbrankovým mankem a to ještě mohli být rádi.

Dokončený hattrick

Bohužel nástupem do druhého poločasu se nic nezměnilo, domácí tým působil chaoticky a hosté toho hned po 3 minutách využili, když ve 48 minutě skóroval podruhé v zápase Tomáš Hrach. 0:4 Ten poté začal svádět souboj o svůj 3 gól v zápase s gólmanem domácích Lukášem Uzlem, který ho ve třech velkých šancích pokaždé vychytal a výrazně držel svůj tým od velkého debaklu. V 83 minutě se Tomáš Hrach přece jen dokázal proti Uzlovi prosadit i potřetí v zápase, dokonal tím svůj hattrick a uzavřel skóre zápasu na 0:5 pro Losinou. Domácí si za celý zápas nevypracovali jedinou větší šanci či střelu a zaslouženě prohráli.  



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (hráč TJ Zdemyslice): "Dnešní zápas se mi velmi těžko hodnotí. Předvedli jsme nejhorší výkon v soutěži, od začátku nám chyběla, bojovnost, agresivita, špatně jsme si přihrávali, obsazovali a dopředu jsme neměli jedinou kloudnou šanci ani střelu. Hosté měli po celý zápas velkou převahu, jejich útočníci výrazně přehrávali naše obránce a nebýt Uzla v brance, mohli jsme dostat i 10 branek. Bohužel jsme v krizi, ve dvou zápasech po sobě jsme neskórovali, máme ted velmi těžké soupeře a nevypadá to s námi moc dobře. "




Sestavy


TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - J. Fiala [-] (78. J. Kroc [-] ) , A. Monhart [-] , T. Lang [-] , V. Krňoul [-] (60. M. Kysela [-] ) , R. Čimera [-] , V. Bončo [-] (67. V. Hejl [-] ) , R. Šilhánek [-] (46. J. Jirgl [-] ) , O. Rous [-] , T. Zelený [-] (46. M. Jeslínek [-] ) , T. Šilhánek [-]

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - M. Laštovka [-] , P. Novotný [-] , V. Hajšman [-] , Z. Svoboda [-] - J. Votípka [-] , P. Tančouz [-] , V. Brejcha [-] (53. T. Karl [-] ) , M. Pátek [-] - T. Hrach [-] , O. Tic [-]

ŽK: 13. R. Šilhánek - 9. V. Hajšman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - KYSELA Martin (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.