Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku ovládli domácí


Branky


11. M. Hrkel , 17. J. Strejc , 38. O. Strejc , 66. J. Šíma - 6. R. Mráz , 8. J. Vokurka , 78. J. Slach
0

Domácí celek ve dvou jarních utkáních nezískal ani bod a bylo jasné, že před domácím publikem to musí napravit. Nepomuk na jaře vybojoval pět bodů a drží se tak v bezpečné vzdálenosti od sestupového pásma. Utkání přineslo hned sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod zápasu

Nepomuk zažil snový vstup do utkání, když už po šesti minutách prodloužil dlouhý balon Miroslav Švec až k nohám Romana Mráze a ten obstřelil Dražana v bráně. Uběhly jen dvě minuty a Martínek našel výbornou přihrávkou Jakuba Vokurku. Jeho střela zazvonila na tyč a znovu se odrazila k nohám střílejícího hráče, který napodruhé už poslal míč do sítě. Domácí byli zaskočeni, ale díky brzké odpovědi se vrátili zpátky do zápasu. Dlouhý nakopávaný balon prodloužil jeden z hráčů k Martinu Hrkelovi a ten poslal míč nekompromisně do brány. V 17. minutě využil Smolivec zaváhání v nepomucké obraně a Jan Strejc vyrovnal stav utkání. Hra se následně trochu uklidnila a oba týmy spíše vyčkávaly co udělá ten druhý. Ještě do poločasu se domácím povedlo otočit vývoj zápasu. V 38. minutě se dokázal prosadit Otomar Strejc. Starý Smolivec tak byl po poločase spokojenějším týmem a to i přes výborný vstup Nepomuku. 

Marná snaha hostů

V druhém poločase byl aktivnější celek z Nepomuku. Dlouho ale nemohl najít cestu za obranu domácích. V 66. minutě navíc přišel další gól ve Wallenfelsově síti. Postaral se o ní Jiří Šíma. Hosty ale gól nepoložil a dál se snažili uhrát alespoň bod. V 78. minutě si na dobrou přihrávku od Jakuba Vokurky naběhl Jiří Slach a snížil na rozdíl jediné branky. Smolivec si v závěrečných minutách ale zkušeně pohlídal vedení a slaví první jarní výhru. 



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Úvod utkání nám vyšel skvěle a brzo jsme vedli 2:0. Bohužel jsme soupeře pustili do hry zbytečnými chybami. Zápas to byl určitě remízový, ale bohužel se to nepovedlo. Hřiště nebylo v dobrém stavu."



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - J. Šíma [-] , O. Strejc [-] , J. Strejc [-] , F. Trhlík [-] , J. Tupý [-] (57. O. Šustr [-] ) , P. Panýrek [-] , R. Brejcha [-] , P. Nachtman [-] , M. Hrkel [-] , K. Bouše [-] (69. V. Nachtman [-] )

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - D. Šmíd [-] (46. F. Šlehubr [-] ) , F. Mareš [-] (68. J. Slach [-] ) , R. Jiránek [-] , M. Lukeš [-] , M. Václavek [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , R. Mráz [-] (58. M. Viktora [-] ) , J. Vokurka [-] , V. Březák [-]

ŽK: 79. O. Strejc , 89. J. Šíma - 86. R. Jiránek .
Místo: Starý Smolivec. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Křen Jiří - RŮT Jiří (N), BARAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.