2:3
(1:2)
28. A. Polívka (vl.)
32. M. Bruml
57. M. Jeslínek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani nejlepší výkon v sezóně Zdemyslicím na body nestačil


Branky


45. T. Šilhánek , 55. A. Monhart - 28. A. Polívka (vl.) , 32. M. Bruml , 57. M. Jeslínek (vl.)
0

Domácí celek byl po podzimní části namočený v boji o záchranu, jejich ambice by však mohly směřovat výš. Velkým problémem však byla koncovka. V zimní přípravě tak určitě zapracovali na zlepšení a prvním soupeřem jenž to měl pocítit byl tým z Předenic. Ten v první části sezóny předváděl pohledný ofenzivní fotbal, ale trpěl občasnými výpadky formy a proto skončil až šestý. Úvodní duel v Předenicích skončil těsnou výhrou domácích 2:1. Hosté tak věděli, že nic jednoduchého je nečeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se odehrával na výborném terénu vzhledem k počasí. Úvodní minuty patřily domácímu celku, který soupeře přehrával a vytvořil si i první šanci. V 5. minutě nacentroval z levé strany Krňoul, na centr si naběhl Petr Česal, ale trefil jen dobře postaveného Šatru. Za pár minut se akce opakovala, akorát zakončujícímm hráčem byl Tomáš Lang, kterého v poslední chvíli zablokoval hostující obránce. V 15. minutě poslal Vladimír Krňoul výborný centr na Petra Česala, ten si balon zpracoval a postupoval sám na Šatru. Golman hostů ale šanci zlikvidoval. Předenický brankář byl velkou překážkou pro domácí tým, ani střely Polívky a Čimery ho nedokázaly překonat. Když už si jedna střela přeci jen našla cestu za jeho záda, zazvonila pouze na břevno. Následně už se probudili i hosté, a hned z první šance udeřili. Po pravé straně zatáhl míč Kamil Mašek, poslal střílený balon do vápna, kde se jej pokusil odehrát do bezpečí Tomáš Zelený. Bohužel ale trefil jen vracejícího se Aleše Polívku od kterého se míč odrazil za bezmocného Kotoru. 0:1. Zdemyslice, které byly do té body lepším týmem to vykolejilo a na nějaký čas vypadly z rytmu. Zkušení hosté toho dokázali znovu využít hned za pár minut. Dlouhý Kadlecův balon na hranici vápna podcenil Lang a míč se dostal až k nohám Martina Brumla, který si v zakončení poradil na výbornou a obstřelil vybíhajícího Kotoru. 0:2. Domácí se poté srovnali a začali hosty opět mírně přehrávat, přišli i další šance. Šatra byl ovšem k nepřekonání. Předenice také párkrát zahrozily, třetí branku ale nepřidaly. V poslední minutě prvního poločasu zahrával domácí kapitán Šilhánek volný přímý kop z hranice velkého vápna. Jeho střela byla natolik přesná, že hostující golman už prostě kapitulovat musel. Zdemyslice se tak gólem do šatny vrátily zpět do zápasu. 

Vlastňák rozhodl

Hosté chtěli do druhého poločasu vstoupit lépe než do toho prvního, to se ale nepovedlo a lepším celkem byli opět domácí. V 55. minutě tak přišlo zasloužené vyrovnání. Postaral se o něj Aleš Monhart. Radost domácího celku ale netrvala dlouho. Hned za dvě minuty zahrávaly Předenice rohový kop. První ještě domácí odvrátili, druhý Kadlecův roh už ale přinesl gól. Na přední tyči stojící Martin Jeslínek chtěl hlavou odvrátit balon, místo toho jej poslal pod břevno vlastní branky. Zdemyslice nic nezabalily, naopak zvýšily obrátky a zatlačily hosty. Ty ale ve dvou větších šancí opět podržel Šatra. Předenice už směrem dopředu nepředvedly nic a plně se soustředily na udržení stavu. To se nakonec povedlo a odvážejí si tak velice cenné, a hlavně šťastně body. Naopak pro domácí je porážka po dvou vlastních gólech opravdu krutá. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (hráč TJ Zdemyslice): "Náš zatím nejlepší výkon v okresním přeboru, hráli jsme dobře kombinačně, měli několik šancí a střel, ale bohužel, stejně jako v podzimních zápasech je nedokážeme proměnit, navíc potom dostaneme hloupé góly a je po zápase. Hosty výrazně podržel brankář Šatra. I tak musím klukům poděkovat za předvedený výkon, za který by si zasloužili vyhrát. Musím přiznat, že za celou svoji kariéru nepamatuji, kdy bych dostal dva vlastní góly v jednom utkání. "

TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "První jarní zápas bývá vždycky těžký a to se potvrdilo. Domácí měli více ze hry a byli více na balony, ale my jsme s velkou porcí štěstí dokázali ubojovat tři body."



Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - A. Monhart [-] (83. M. Kysela [-] ) , P. Česal [-] (71. J. Jirgl [-] ) , R. Čimera [-] , A. Polívka [-] (60. O. Rous [-] ) , V. Bončo [-] , T. Lang [-] , M. Jeslínek [-] (60. V. Černík [-] ) , V. Krňoul [-] , T. Šilhánek [-] , T. Zelený [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - K. Mašek [-] , J. Sloup [-] , D. Procházka [-] , R. Jirák [-] - J. Mašek [-] , T. Kadlec [-] , P. Kvídera [-] , V. Frank [-] (67. T. Pech [-] ) - J. Bernášek [-] , M. Bruml [-] -

ŽK: 77. V. Černík , 89. V. Hejl .
Hráči zápasu: T. Šilhánek - M. Šatra , T. Kadlec .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šálková Helena - FRGAL Lukáš, JANOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.