Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hoštická smršť v úvodní čtvrthodině


Branky


0

Hlavnice už podruhé dostala pořádnou dardu. Hoštice ji v úvodním poločasu nasázely sedm branek. Ve druhém už se hra uklidnila, a obě družiny přidaly po jednom gólu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice ve druhém zápase po sobě dostala pořádný výprask. Kanonádu Hoštic načal už po pár sekundách přesnou ranou k tyči střelec dne Dominik Klinger – 0:1. Po pěti minutách zvyšoval s přehledem z penalty, která byla nařízená po faulu na Ondřeje Šafarčíka, na 2:0 jeho bratr Erik. V 10. minutě po rohu Ondřeje Šafarčíka zamířil míč pod víko domácí svatyně Jakub Chřibek – 0:3. O dvě minuty později opět Jakub Chřibek vymetl šibenici hlavnické brány – 0:4. Ve 13. minutě David Kubala zvyšoval už na pětibrankový rozdíl po centru Ondřeje Šafarčíka – 0:5. V 41. minutě pěkně namazal Dominik Klinger Ondřeji Šafarčíkovi, který se nemýlil – 0:6. Minutu před přestávkou nedal šanci nešťastnému domácímu brankáři Gebauerovi Dominik Klinger – 0:7. 

 

Po přestávce se hra uklidnila. Hoštice pod dojmem svého náskoku už nebyly tak hladové po gólech. V 56. minutě neproměnil Vojtěch Kopťák samostatný nájezd. Obdobně se vedlo o sedm minut později Richardu Blagovi. Domácí se dostali ke slovu až v 65. minutě, kdy vstřelil jejich čestný úspěch David Liška – 1:7. Konečnou podobu výsledku dal svým třetím gólem Jakub Chřibek – 1:8. V závěru ještě třikrát Hoštice napálily tyč. Neúspěšnými střelci byli postupně Vladan Bartošek, Michal Kokošek a Jan Grygarčík. 

 

Foto: Hana Lukášová+web Malé Hoštice



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Prvních patnáct minut jsme si myslel, že jsou Hoštice na tréninku a naši hráči jim dělají kužele, protože do čeho koply, to jim spadlo do branky. Brankář neměl ani v jednom případě šanci. Musím se omluvit našim fanouškům za to, co museli vidět. Za týden hrajeme derby s Litultovicemi a snad se už vzpamatujeme.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): V prvním poločase prakticky do čeho jsme kopli, tak nám spadlo do branky.Ve druhé půli jsme už nehráli v takovém tempu. Teprve v posledních patnácti minutách jsme napálili čtyři tyčky a mohlo to skončit větším výsledkem.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - S. Lebeda [-] , P. Wolf [-] , P. Elbl [-] (18. O. Pasterňák [-] ) , L. Lodňánek [-] (46. D. Haas [-] ) , D. Hendrych [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] , T. Kukol [-] (80. J. Lukáš [-] ) , J. Wollner [-] , Z. Vrána [-] (85. D. Lukáš [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kubala [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] (82. J. Grygarčík [-] ) , D. Kašný [-] , M. Unruh [-] (62. M. Kara [-] ) , D. Klinger [-] (46. M. Kokošek [-] ) , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] (67. V. Bartošek [-] ) , P. Mlýnek [-] , M. Slíž [-] (62. R. Blaga [-] )

ŽK: 19. E. Klinger , 34. D. Kašný , 39. V. Kopťák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - KAVÁN Jakub (N), SCHAFFARTZIK Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.