1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš nakročila ke třem bodům v závěru prvního poločasu


Branky


0

Góly padaly pouze v první půli. Po rychlém úvodu, během kterého se prosadily oba týmy, se na další branku čekalo do posledních minut první půle. Na vedoucí gól Třebše nenašli domácí v celém druhém poločasu odpověď, a body tak získali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující první poločas

Třebši se vydařil vstup do zápasu a už v osmé minutě se ujala vedení. I díky napadání Martina Štajera se hosté zmocnili balónu a dostali se do několikanásobného přečíslení, které gólovou ranou zakončil útočník Martin Farkaš. Z vedení se ale Třebeš neradovala dlouho. Ve dvanácté minutě rozehrával rohový kop Martin Jakoubek, a centr se zatočil přímo do sítě hostů.

Po gólovém úvodu se hra opět uklidnila. Převahu v držení míče si vytvořili hosté, kteří kombinovali na polovině Tatranu a několikrát také zahrozili. Další branka přišla v závěru první půle. Ve čtyřicáté čtvrté minutě zahrávali hosté rohový kop a Martin Štajer poslal přesný centr na hlavu Jiřího Zemana, který Třebši vrátil poločasové vedení.

 

Ve druhém poločase sváděly oba týmy boj o prostor na hřišti. Domácí Tatran si chtěl vytvořit tlak, který by hosty donutil k chybám a přinesl vyrovnání. Zakončování akcí se ale domácímu týmu nedařilo. Otevřenější hra Hostinného nabízela hostů možnosti protiútoků. V závěru zápasu mohla Třebeš své vedení několikrát pojistit, brankář Josef Horák byl však proti. Třebeš přesto zvítězila 1:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Na Tatranu bylo k vidění tvrdé a bojovné utkání. Proti jednomu z favoritů na postup do krajského přeboru nás o lepší výsledek připravily hrubé chyby v defenzívě. Přesto je třeba hráčům tentokrát poděkovat za bojovnost a nasazení po celou dobu zápasu.




Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - T. Maličký [-] , D. Kracík [-] (76. V. Purkert [-] ) , P. Šmucer [-] , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] , R. Polák [-] (57. A. Rodr [-] ) , J. Slavík [-] (67. Z. Pištora [-] ) , L. Kracík [-] (82. M. Slavík [-] ) , D. Bartůněk [-] (46. V. Valášek [-] ) , L. Horák [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Zeman [-] , M. Zbořil [-] , L. Michal [-] - M. Krykorka [-] , M. Štajer [-] , M. Kincl [-] , L. Kordač [-] (78. J. Sobotka [-] ) , J. Černý [-] - M. Farkaš [-] (62. P. Majer [-] ) , J. Zeman [-] (86. L. Drapák [-] ) -

ŽK: 53. L. Horák , 81. L. Kracík , 90. T. Maličký - 56. J. Zeman .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hron Miroslav - MEDLÍK Karel, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.