2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí v prvním poločase rozhodlo o výhře nad Kunčicemi


Branky


0

Kunčice po prvním poločase prohrávali s Vrchlabím 2:0. Ve druhé půli se hosté pokoušeli snížit, i kvůli nešťastnému vyloučení jednoho z jejich hráčů se ale prosadit nedokázali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující první poločas

Fotbalisté Kunčic zvolili v prvním poločase vyčkávací taktiku. Držení míče přenechali domácím a sami chtěli využívat rychlé protiútoky. Vrchlabí však ještě v prvním poločase sehrálo dvě efektivní akce, které znamenaly vedení. V patnácté minutě otevřel skóre zápasu Milan Tomčík, na kterého o dvacet minut později navázal Šimon Hančovský. Kunčice se tak octly v dvougólovém manku, na které ve zbytku první půle nenašly odpověď.

 

Ve druhé půli se hosté snažili o zdramatizování zápasu. Už v jednapadesáté minutě ale přišli o vyloučeného Jakuba Mrázka, který omylem viděl druhou žlutou kartu v zápase. Omylem z toho důvodu, že ona druhá žlutá karta měla být adresována jinému hráči Kunčic, který se dopustil faulu. Početní oslabení tak otupilo snahy hostů o snížení. Vrchlabí kontrolovalo vývoj druhého poločasu a přestože neskórovalo, dospělo k výhře 2:0. 



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Do Vrchlabí jsme odjeli se značně prořídlou sestavou a cílem odehrát slušný výsledek. To se nám nakonec podařilo. Téměř celý druhý poločas jsme hráli o deseti, když rozhodčí udělil po faulu ve skrumáži omylem žlutou kartu jinému hráči, na což jsme doplatili vyloučením /po zápase nám to potvrdil i hráč Vrchlabí, který byl faulován/. Domácím přejeme v krajském přeboru hodně zdaru, nádherný areál si vyšší soutěž určitě zaslouží.



Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - M. Hanuš [-] , L. Hájek [-] , J. Pleva [-] , A. Zajíc [-] - D. Zdržálek [-] , M. Tomčík [-] , J. Fink [-] , Z. Kout [-] - Š. Hančovský [-] , P. Žďárský [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.