1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šilheřovice se rozešly s vedoucí Hlubinou smírně 1:1


Branky


0

Ve vyrovnaném utkání se hosté dostali do vedení, které jim vzal pět minut před koncem domácí kanonýr Martinka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Šilheřovicích se hrálo vyrovnané utkání. První poločas se mužstva rozkoukávala a hra neměla takové tempo, jak by se od takového utkání dalo očekávat. Domácí nastřelili po centru břevno hostující branky hned v 5. minutě a hosté si do poločasu vypracovali rovněž jednu slušnou příležitost, když Olšovský přihrál Krčmaříkovi, ale ten neproměnil.

Druhý poločas již přinesl zajímavěší průběh. V 60. minutě po chybě domácích hráčů postupovali Schmutz s Krčmaříkem na jednoho obránce domácích, vyměnil si míč a situaci vyřešili vedoucím gólem utkání, kdy se prosadil Schmutz - 0:1. Poté domácí přidali na obrátkách a vytvořili si mírnou převahu. Nakonec se jim díky Martinkovi podařilo v 85. minutě srovnat skóre - 1:1. O osudu utkání mohl o tři minuty později rozhodnout hostující Krčmařík, ale v dobré příležitosti se mu nepodařilo překonat domácího brankáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šilheřovice
Bernard Habura (Šilheřovice): Opět jsme nebyli v kompletním složení. Naši hráči už můžou hrát bez zábran, což se projevilo i tím, že se nám podařilo v závěru vyrovnat.

TJ Unie Hlubina
Viktor Olšovský (Hlubina): Utkání bylo vyrovnané, kdy byly šance na obou stranách. Vzhledem k průběhu si myslím, že jsme zde dva body ztratily.



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - L. Jasanský [-] , P. Jakubec [-] , R. Redzina [-] , L. Lasák [-] (18. P. Lakva [-] ) - R. Ničman [-] , D. Volný [-] , P. Redzina [-] , L. Machala [-] (75. J. Nováček [-] ) - L. Machala [-] (75. J. Nováček [-] ) , J. Martinka [-]

TJ Unie Hlubina
J. Feik [-] - M. Blokša [-] , J. Cinik [-] , M. Pavlačka [-] , J. Holeczy [-] - D. Gregor [-] , L. Bartoš [-] , O. Klíma [-] , V. Olšovský [-] (80. D. Tomai [-] ) - J. Krčmařík [-] , J. Schmutz [-] (60. O. Hyrník [-] )

Hráči zápasu: J. Martinka , P. Redzina - J. Feik .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.