Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola se radovaly Kozmice


Branky


0

Šlágr kola se odehrál v Kozmicích. Atraktivní utkání ve kterém padlo dohromady sedm gólů nakonec těsně vyhráli domácí. Hosté měli minimálně na bod, ale zradila je nepřesná koncovka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V atraktivním duelu byli v prvním poločase mírně lepší domácí fotbalisté. Do vedení se dostali po chybě hostujícího brankáře ve 12. minutě, kdy domácí Gai vyrušil při výběhu hostujícího brankáře, ten míč odhlavičkoval přímo na Starého a ten jej z dvaceti metrů poslal do odkryté branky - 1:0. Ve 34. minutě zvýšil vedení domácích střelou z přímého kopu Lička - 2:0. Tentýž hráč rozehrával trestný kop rovněž ve 41. minutě, hostující brankář jej tentokrát stačil vyrazit, ale s dorážky se radoval opět Starý - 3:0. Festival přímých kopů pokračoval rovněž těsně před koncem poločasu, tentokrát z něj snížil na 3:1 hostující Voznica.

Ve druhém poločase domácí lehce polevili v koncentraci. Přesto se jim v 53. minutě opět díky trestnému kopu Ličky a hlavičce Janíka podařilo zvýšit vedeí na 4:1. Další standardní situace znamenala další gól. V 59 miutě trestný kop Lasáka dorazil do sítě P. Redzina - 4:2. V 73. minutě nesklapla domácím ofsajdová past a po přihrávce Nováčka snížil na rozdíl jednoho gólu Machala. V 86. minutě mohl vyrovnat Jakubec, ale svůj samostatný únik neproměnil. Hosté mohli žehrat na svoji koncovku, protože asi tři samostatné nájezdy jim vychytal Bortlík v domácí brance.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (Kozmice): I přes obdržené tři branky nás dnes výrazně podržel Bortlík. Vychytal snad tři nebo čtyři samostatné nájezdy. Druhý poločas moji svěřenci odehráli laxně a udělali spoustu chyb.

TJ Sokol Šilheřovice
Bernard Habura (Šilheřovice): Dnes jsme minimálně na remízu měli. Bohužel jsme neproměnili spoustu i těch nejvyloženějších šancí.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - J. Bílek [-] , M. Procházka [-] , L. Lesniak [-] , P. Lička [-] - M. Hartmann [-] , R. Husárik [-] , J. Janík [-] , D. Pražák [-] - T. Gai [-] (72. V. Přecechtěl [-] ) , J. Starý [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - P. Bittner [-] , P. Jakubec [-] , R. Redzina [-] , L. Lasák [-] - D. Lukáš [-] (55. L. Machala [-] ) , P. Redzina [-] , D. Volný [-] , R. Ničman [-] - T. Voznica [-] (70. J. Nováček [-] ) , J. Martinka [-]

Hráči zápasu: M. Bortlík , P. Lička - P. Redzina , D. Volný , P. Jakubec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.