1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč se otřepala z debaklů a uhrála doma bod s Dolní Lhotou.


Branky


0

Předchozí tři debakly Staříče znamenaly změnu na trenérském postu, která týmu prospěla. Změny v sestavě a zlepšený výkon stačil v zápase s Dolní Lhotou na zisk jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali lépe hosté, kteří v 6. minutě Strakou a v 9. minutě Orlíkem nastřelili břevno domácí branky. Domácí odpověděli vzápětí šancemi Urbiše a Musálka, ale první šanci vychytal hostující brankář a střela Musálka skončila mimo. Poté se hrálo mezi šestnáctkami s náznaky šancí na obou stranách. Domácí se dostali do vedení Řezáčem, který zakončil trestný kop zachraný Plichtou - 1:0. Hoté odpověděli šancemi Slíže, Součka a zejména Orlíka, který běžel sám z úhlu na domácího brankáře, ale vyrovnání z toho nebylo.

2. poločas začali hosté náporem, ale ztrostokali buďto na domácí obraně nebo spolehlivém Řahákovi v domácí brance. Největší šanci hostí ve druhém poločase neproměňuje Sliž, který snad z deseti metrů přestřeluje domácí branku. Hosté se dočkali vyrovnání v 82. minutě, kdy Pešek fauluje v pokoutovém území Slíže, za svůj zákrok vidí červenou kartu a z nařízeného pokoutového kopu vyrovnává Zezulka - 1:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
J. Wiedermann (Staříč): Myslím si, že dnes nás poškodil rozhodčí. Za celé utkání bych chtěl hráčům poděkovat. Doufám, že takový přístup budou mít do konce sezóny ke každému utkání.

TJ Sokol Dolní Lhota
Petr Čížek (Dolní Lhota): Dnes jsme byli asi fotbalovějším týmem. Na šance jsme určitě vyhráli, bohužel nás zradila koncovka. Mohli jsme vyhrát, ale štěstí jsme si vybrali v dohrávce se Šilheřovicemi.



Sestavy


FK Staříč
R. Řehák [-] - P. Jukl [-] , P. Plichta [-] , P. Kocich [-] , S. Matula [-] - R. Řezáč [-] , S. Musálek [-] , M. Pešek [-] , J. Váňa [-] , M. Kolek [-] - J. Urbiš [-]

TJ Sokol Dolní Lhota
Z. Lukša [-] - M. Souček [-] , T. Heřman [-] , R. Kneisl [-] , P. Třuslo [-] (18. P. Heřman [-] ) - J. Straka [-] , R. Křižák [-] , P. Chadziandoniu [-] , V. Zezulka [-] - M. Orlík [-] , M. Slíž [-]

ČK: 81. M. Pešek .
Hráči zápasu: R. Řehák - R. Křižák .
Místo: Staříč.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.