Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve druhém poločase vyzněla pro hosty z Dolní Lhoty


0

Kdo přišel až na druhý poločas zápasu ve Václavovicích, které hostily Dolní Lhotu nemusel litovat. Vše podstatné se odehrálo až po změně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do zápasu aktivně a v úvodních patnácti minutách byli lepším týmem. Hra se postupně vyrovnala, ale odehrávala se především ve středu hřiště a vyložených brankových příležitostí bylo jako šafránu. První půle tedy skončila zaslouženou bezbrankovou remízou 0:0.

Druhý poločas přinesl zajímavější fotbal a také brankovou přestřelku. Do vedení šli hosté v 51. minutě, kdy povedeným lobem z 20 metrů Křižák přehodil domácího brankáře - 0:1. Domácí mužstvo přidalo na útočné aktivitě a snažilo se o vyrovnání, což se mu podařilo v 65. minutě, kdy do šestnáctky pronikl Kuchařík a tvrdou střelou pod břevno vyrovnal na 1:1. I nadále byli domácí aktivní, ale další vyložené šance přicházely spíše před jejich bránou. V 69. minutě nejprve hosté nastřelili břevno a v 71. minutě se už střelecky prosadil Chadziandoniu hlavou po centru z pravé strany a opět se dostali do vedení – 1:2. Ihned po rozehrání mohli domácí vyrovnat, ale centr Petra Novotného skončil jen na břevnu hostující brány. V 75. minutě  už byli domácí v zakončení úspěšní a přetažený roh zakončil přesnou střelou Habernal – 2:2. Domácí závěrečný tlak sílil, ale vyložené šance nepřicházely, naopak hosté hrozili z brejkových příležitostí. V 81. minutě se hostům povedla pěkná kombinace na levé straně hřiště, Orlík následně vybídl Chadziandonia ke skórování a ten vrátil vedení na hostující stranu a uzavřel účet utkání - 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Václavovice
Martin Vítek (Václavovice): Dnes jsme měli na to bodovat. Bohužel se nepovedlo a záchrana se nám vzdaluje.

TJ Sokol Dolní Lhota
Petr Čížek (Dolní Lhota): Myslím, že dnes je byli fotbalovější. Domácí spoléhali především na vůli a bojovnost. Výborně nám vyšlo střídání kdy Chadziandoniu celý zápas rozhodl.



Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - P. Sládek [-] , J. Berta [-] , R. Žižka [-] , R. Ludvík [-] - O. Habernal [-] , P. Zezulčík [-] , T. Sládek [-] (80. A. Langer [-] ) , P. Kuchařík [-] - R. Kozel [-] (46. R. Uryga [-] ) , P. Novotný [-]

TJ Sokol Dolní Lhota
Z. Lukša [-] - P. Třuslo [-] , T. Heřman [-] , M. Souček [-] , M. Balnar [-] (60. M. Adámek [-] ) - J. Dedek [-] (70. P. Chadziandoniu [-] ) , R. Křižák [-] , V. Zezulka [-] , J. Straka [-] - M. Orlík [-] , M. Slíž [-] (88. K. Hrubý [-] )

Hráči zápasu: O. Habernal - T. Heřman , P. Chadziandoniu .
Místo: Václavovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.