Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice podlehly prvnímu Frenštátu, ten postupuje do Krajského přeboru


0

V neděli ve Frenštátě domácí tým porazil hráče týmu FK Baník Albrechtice a zajistil si již jistý postup do Krajského přeboru. V nedělním utkání domácí tým SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm vyprovodil hosty z Albrechtic výsledkem 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli odpoledne se domácí tým SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm utkal s týmem FK Baník Albrechtice, který nastoupil do tohoto utkání pod novým hlavním trenérem Dušanem Kohutem. V tomto utkání si domácí tým mohl zajistit jistý postup v případě jakéhokoliv bodového zisku do Krajského přeboru a čtyři kola před koncem vítězství v 1. A třídě skupiny B. Domácí šli za svým cílem již od začátků utkání a první poločas zaslouženě vyhráli 3:1, kdy se třikrát za domácí prosadil Pavel Klimpar, za Baník se prosadil Tomáš Izaiáš. No, a když druhý poločas skončil výsledkem ve prospěch domácích také 3:1, bylo konečně skóre 6:2 a domácí Frenštát se tak po utkání radoval ze tří bodů i ze zaslouženého postupu. Ve druhém poločase se za domácí tým prosadil David Polášek, Roman Škrla a z penalty Adam Plachký. Za Baník se prosadil Jan Kociolek. Frenštát po utkání slavil postup do Krajského přeboru. Naopak pro nového trenéra Baníku to tak byl neúspěšný debut, ale je nutno říci že Baníkovci nastoupili proti nejlepšímu mužstvu soutěžní tabulky, který zaslouženě je na prvním místě a zaslouženě již čtyři kola před koncem soutěže slaví postup do Krajského přeboru.



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] (85. D. Horák [-] ) - M. Uličný [-] (60. T. Čuport [-] ) , R. Bartoš [-] , J. Štika [-] - R. Škrla [-] (70. M. Matúš [-] ) , D. Polášek [-] (82. V. Jurek [-] ) , R. Špaček [-] , J. Kovář [-] , A. Marek [-] - P. Klimpar [-] , A. Plachký [-] (79. J. Vašenda [-] )

FK Baník Albrechtice
K. Směták [-] - M. Korzeniowski [-] , J. Kroužek [-] , A. Věčorek [-] , D. Žyla [-] - T. Izaiáš [-] (85. M. Chmiel [-] ) , T. Wojtyna [-] (62. P. Parchanský [-] ) , O. Čoček [-] (70. D. Šlampiak [-] ) , D. Dorozlo [-] , J. Kociolek [-] (56. R. Smiga [-] ) - J. Kociolek [-]

ŽK: 54. M. Uličný - 55. J. Kociolek , 74. J. Kroužek .
Hráči zápasu: P. Klimpar - J. Kociolek .
Místo: Frenštát pod Radhoštěm.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.