0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec veze po výborném výkonu výhru ze Pšovky


Branky


0

Ačkoli poslala domácí Pšovka B do hry "ligovou" zálohu, hostující Kostelec dokázal velkou bojovností uspět. Hosté těžili z výborných brejků, které se jim dařily zejména v první půli a podařilo se jim zásluhou Pazderky rozhodnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec jde zaslouženě do vedení

Nevídaně široký kádr dala dohromady Pšovka B s vidinou důležitého bodového zisku. Kostelec ale zastihl začátek jara v dobré formě a pravidelně boduje. Úvod tohoto zápasu také patřil zcela jednoznačně hostům - ti mnohem lépe drželi míč i napadali a nutili domácí hráče k chybám. Již ve 3. minutě se zcela sám před Braunšveigem objevil po chybě Krále Pazderka, domácí brankář si ale vedl skvěle a šanci zmařil. Toto varování ale domácí obraně nestačilo, ta kupila další chyby a hosté se mohli znovu držet za hlavu o pár minut později, když unikal Uerikua, jehož opět bravurně zastavil domácí brankář. V 19. minutě už se skóre měnilo, když si stoper Vlasák nedokázal poradit s dlouhým výkopem kosteleckého brankáře Kořínka ani s následnou kličkou Pazderky. Hostující útočník se tentokrát nadvakrát nemýlil a poslal svůj tým do vedení. 0:1. Až poté se ke slovu dostala i Pšovka B, která hrozila zejména z pravé strany zásluhou Pokorného. Ten ale ve své šanci po Chytilově vysunutí minul vzdálenější tyč. Podruhé pak našel přesně Klenotiče, ten ale v jasné šanci přestřelil. V dobré příležitosti se zjevil rovněž Krejčík, který po standardní situaci hlavičkoval mimo. Po první půli tak hosté vedli 0:1.

Bojovný zápas příliš šancí nenabízí

Do druhého poločasu vstoupili domácí přeci jen o trochu lépe a nepouštěli Kostelecké do jednoduchých zakončení. Jejich rychlí útočníci svými náběhy i nadále hrozili, jejich pokusy ale většinou obrana zastavovala ještě před zakončením. Zejména levý bek Netolický ml. si takto připsal několik důležitých zákroků. Obrana sice odolávala, domácí ale potřebovali vyrovnat. Do šancí se však Pšovka B přes veškerou snahu dostávala jen velmi těžko. Za zmínku stojí snad jen únik Krejčíka po odraženém míči, který zastihl hostující obranu nepřipravenou. Brankář Kořínek byl ale rychle z branky a nebezpečí zažehnal. Zápas tak velmi rychle spěl k závěru a vypadalo to, že si Kostelec svou výhru v pohodě pohlídá. Jeho obránci totiž bez problémů odvraceli i množství standardních situací. V předposlední minutě mohlo být z čista jasna vyrovnáno, když se míč po zmatcích v hostující obraně dostal k Pokornému. Domácí střelec ale osamocen z hranice vápna trefil jen prostředek branky, a tak hosté mohou slavit výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: O tom, že bylo tohle utkání vyhodnoceno vedením jako důležité, svědčí i naše sestava s posilami z A-týmu. Bohužel, těžký terén našim kombinacím příliš nesvědčil a Kostelec byl v první půli lepší. I ve druhé půli to bylo spíše trápení, i když jsme při troše štěstí vyrovnat mohli. Byl to pěkný a vyrovnaný zápas, ze kterého jsme mohli vydolovat bod. Bohužel, nepovedlo se, Kostelec si ale za svou bojovnost výhru zaslouží. Je to mladý sympatický tým, o jehož touze udělat vše pro záchranu svědčí i situace před zápasem - hosté se poctivě rozcvičují, zatímco my v klidu dopijeme, dokouříme a jdeme hrát. Taky to podle toho na hřišti (alespoň v úvodu zápasu) vypadalo.




Sestavy


FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - L. Krejčík [-] , Z. Vavrek [-] , Z. Trnka [-] (46. D. Šesták [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Chytil [-] , M. Klenotič [-] (27. J. Růžička [-] ) , J. Netolický [-] , K. Vlasák [-] , M. Král [-] , L. Dudok [-] (52. P. Šuba [-] )

SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - D. Novák [-] , O. Brodňanský [-] , M. Uerikua [-] , L. Pazderka [-] , V. Hlavatý [-] , P. Kocourek [-] , L. Chvátal [-] , T. Novák [-] , P. Klíma [-] , A. Ploc [-] (73. J. Dolejš [-] )

Počet diváků: 51. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - ŠTOLBA Martin, JAHODA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.