4:1
(2:0)
64. L. Hodek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná nasázela rezervě Města Touškova čtyři branky


Branky


22. S. Žák , 36. T. Vozka , 87. J. Jelínek , 90. S. Žák - 64. L. Hodek
0

Fotbalisté Letné si bez větších problémů poradili s rezervou Města Touškova, který se tentokrát nemohl opřít o posily ze svého A - týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná začala dobře a v první půli vstřelila dvě branky

Plzeňský celek působil od prvních minut fotbalovějším týmem a bylo znát, že by měl mít v utkání navrch. Hosté, kteří jen těžce dávali sestavu dohromady, se přesto poměrně celkem dlouho odolávali náporu soupeře. Konkrétně to bylo dvaadvacet minut, kdy Stanislav Žák využil špatného postavení gólmana soupeře, který byl příliš venku ze své branky a nabídl tak možnost domácímu ofenzivnímu záložníkovi, aby ho přehodil. Následně navíc o deset minut později se do úniku po chybě obránce dostal letenský Tomáš Vozka, který s přehledem překonal brankáře Pecla. Do přestávky šli proto spokojenější domácí, kteří vedli nad svým soupeřem o dvě branky. 

Hodek dal Touškovu naději.

Po pauze Město Touškov přeskupil částečně své řady, čímž se mu povedlo vyrovnnat dění na hřišti. Hosté se dočkali navíc snížení. Lukáš Hodek, jemuž se několik dnů před zápasem narodil další potomek, byl odměně za svojí bojovnou hru vstřelenou brankou. Hostující forward vydřel balon a následně poté, co obešel dva obránce soupeře, prostřelil gólmana Hebra. Následně měli Touškovští ještě nějaké příležitosti, ale neproměnili je. Domácí rovněž často hrozili, ale rozhodnout definitivně o svém vítězství se jim povedlo až v závěru zápasu. Po ztrátě balonu v záložní řadě hostujícího týmu se k balonu dostal Jan Jelínek, jehož pěkná střela ze střední vzdálenosti skončila až v síti. Gólový účet duelu dokonal v poslední okamžicích utkání Stanislav Žák, jenž si našel centrovnaý míč ve vápně a hlavou ho poslal do ístě. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Město Touškov B
Ján Boháč: Těžko se mi k tomu něco říká, protože jsme byli rádi, že jsme vůbec dali tým dohromady. Museli nastoupit i někteří dorostenci. Letná hrála dobře a v první části nás přehrávala. Po pauze jsme se zlepšili, ale stejně měli domácí mnohem více šancí.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - Z. Soukup [-] , D. Máj [-] , S. Žák [-] , M. Smolák [-] , R. Přikryl [-] , J. Jelínek [-] , L. Marinič [-] , V. Svoboda [-] , T. Vozka [-] , J. Diviš [-]

TJ Sokol Město Touškov B
J. Pecl [-] - M. Bártík [-] , M. Tříkač [-] , P. Vyšata [-] , M. Šůla [-] , P. Boháč [-] , J. Popelka [-] , J. Huleš [-] , A. Jánek [-] , L. Hodek [-] , K. Pachl [-]

ŽK: 49. T. Vozka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MIČAN Jan - RADA Jaroslav (N), KRÁL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.