7:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov nadělil do sítě Vodních staveb sedm branek


Branky


30. J. Hauer , 31. J. Anděl , 35. L. Hodek , 40. J. Anděl , 78. Z. Pašek (p.) , 84. J. Hauer , 86. J. Anděl
0

Jednozančný zápas mělo utkání mezi rezervami Města Touškova a Vodních staveb. Domácí tým posílený o několik hráčů z A - týmu měl utkání zcela ve své režii a v poklidu si zastřílel proti vodníkům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráz vodníků vydržela půl hodiny

Od začátku zápasu bylo patrné, kdo bude v zápase udávat tempo. Domácí Město Touškov B posílený o několik hráčů z A - týmu působil proti oslabeným Vodním stavbám od prvních minut živějším dojmem a držel míč převážně na svých kopačkách. Obrana hostů přesto vydržela celkem dlouho odolávat, konkrétně třicet minut, kdy se poprvé do černého trefil záložník Jaroslav Hauer. Tento gól doslova odšpuntoval gólostroj domácího celku. Neuběhla ani minuta a už to bylo 2:0, když se prosadil kanonýr Jakub Anděl. V povedené desetiminutovce nakonec padly ještě další dva góly. Třetí zářez svého mužstva zařídil Lukáš Hodek, druhou branku v zápase následně vstřelil Jakub Anděl. Během deseti minut bylo proto prakticky po zápas.e Do kabin proto mohli jít spokojenější domácí fotbalisté. 

Anděl zkompletoval hattrick

Po přestávce na dlouhou dobu ustaly gólové radovánky. Domácí celek si vědom svého slušného náskoku v poklidu kontroloval dění na hřišti a bavil se fotbalem. Přidat se městu Touškovu povedlo nakonec ještě tři trefy do černého. Po faulu v pokutovém kopu si míč postal na penaltový puntík Zdeněk Pašek, který se nemýlil. Následně se po chvilce podruhé v duelu prosadil Jaroslav Hauer a dílo zkázy dokonal kdo jiný, než kanonýr Jakub Anděl, jenž zkompletoval hattrick, a za dvě odehraná kola vsítil přesně šest gólů. Domácí tým si proto v neděli v poklidu zastřílel. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov B
Jakub Anděl: Musím říct že proti Vodním stavbám to nebyl vůbec lehký zápas, ale máme mladé mužstvo a uběhali jsme je naším fotbalem. Měli jsme tam krásné akce, které jsme ještě mohli proměnit, skóre mohlo být mnohem vyšší.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský: Vodníci přijeli do Touškova značně oslabeni o čtyři hráče základní sestavy, vydrželi třicet minut vzdorovat lepšímu týmu . Po prvním gólu se naše hra sesypala a dostali jsme za deset minut čtyři góly a bylo po zápase . V našem týmu bych vyzdvihl jen dva hráče , oba Sýkory Tomáše a Martina .



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov B
J. Pecl [-] - Z. Pašek [-] , P. Boháč [-] , J. Popelka [-] , J. Anděl [-] , J. Hauer [-] , J. Huleš [-] , P. Foltýn [-] , A. Jánek [-] , L. Hodek [-] , K. Pachl [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Karas [-] - T. Frýdl [-] , T. Sýkora [-] , M. Nolč st. [-] , M. Sýkora [-] - M. Hricina [-] , M. Lukáš [-] , T. Pavlíček [-] , J. Kačer [-] - P. Marek [-] , P. Porada [-] -

ŽK: 70. J. Anděl .
Hráči zápasu: J. Hauer , J. Anděl - M. Sýkora , T. Sýkora .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: Votruba Jiří - WAGNER Aleš (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.