4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 15:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná nezaváhala a nasázela Chotíkovu B čtyři branky


Branky


0

Fotbalisté plzeňské Letné přivítali v sobotu na umělce na Senku rezervu Chotíkova, kterou po hladkém průběhu zdolali čtyřgólovým rozdílem. Dvakrát zamířil přesně do černého Stanislav Žák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jen jednu branku

Domácí Letná se ujala vedení po patnácti minutách hry. Po standardní situaci se balon dostal ke Stanislavu Žákovi, který uspěl v souboji s obráncem a hlavičkou přeloboval vyběhnuvšího gólmana Šlajse. Následně byli k vidění šance na obou stranách hřiště, ale další branky nepadly, jelikož obě mužstva selhávala i v těch nejvyloženějších kvůli špatné koncovce.Do šaten šli proto spokojenější fotbalisté Letné, kteří vedli o jednu branku. 

Letná ještě třikrát udeřila, hosté ani další příležitosti neproměnili

Po změně stran se dění na hřišti příliš nezměnilo. Letné se přesto brzy uklidnila, když vsítila druhou trefu. Ve skrumáři v malém vápně se nejlépe zorientoval Jan Horčík, jenž se dostal k balonu a dokázal propálit gólmana Chotíkova. Ještě větší jistotu dal domácímu celku Jan Jelínek, jenž si navedl z levé strany míč na střed a bombou pravačkou zvýšil z pohledu Letné již na 3:0. Gólový účet duelu zkompletoval Stanislav Žák, který uplatil opět důraz v pokutovém území a z prostoru penalty procedil míč do sítě. Hosté rovněž měli nějaké příležitosti ke skórování, ale v koncovce jim nepřálo potřebné štěstí, případně se vytasil s dvěma parádními zákroky gólman Hebr. Všechny body proto zůstaly na Letné 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Ježek - trenér: Měli jsme štěstí, že my jsme proměňovali šance, zatímco soupeř ne. Náš gólman navíc chytil dvě gólovky Chotíkova. S výsledkem panuje spokojenost, ale s předváděnou hrou ne. Musíme více zapracovat na osobních soubojích a zodpovědnosti. Pokud bychom hráli proti kvalitnějšímu soupeři, tak si myslím, že by potrestal naše chyby. Svým výkonem mě překvapil záložník Horčík, který nastoupil po dlouhé době. Výborný výkon předvedl i Jelínek.

FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer - trenér: Neměli jsme nikoho na doplnění z A - týmu, takže nás příliš nebylo. Vlastní nedisciplinovaností a chybami jsme nedokázali konkurovat tomu, co předváděl soupeř. Byli jsme všude pozdě, pomalejší jsme byli. Je znát, že tréninková morálka týmu není příliš dobrá. Je vždy navíc poznat, když nás nikdo nedoplní z áčka, což se nyní stalo. Přes porážku nezahrál proti Letné špatně Michal Rubáš.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - R. Přikryl [-] , Z. Soukup [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , M. Smolák [-] , M. Štádler [-] , J. Jelínek [-] , V. Svoboda [-] , J. Horčík [-]

FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] - R. Ježek [-] , M. Vyskoč [-] , D. Kristl [-] , P. Maruš [-] , J. Fryček [-] , M. Rubáš [-] , D. Kestler [-] , F. Dobrý [-] , M. Hauer [-] , P. Novák [-]

ŽK: 25. P. Novák , 35. F. Dobrý , 85. M. Rubáš .
Hráči zápasu: J. Horčík , J. Jelínek - M. Rubáš .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Votruba Jiří - RADA Jaroslav (N), HÁDEK Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.