3:3
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov dohnal dvougólovou ztrátu a bodoval!


Branky


24. J. Mašinda (p.) , 30. j. Košvanec , 39. J. Markl - 17. F. Skuhravý , 42. J. Kadeřávek , 45. F. Skuhravý (p.)
0

Opočnice nastoupila proti Přerovu v roli favorita, po devadesáti minutách plných zvratů však nakonec brala jen bod za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnice opět nezachytila začátek zápasu

V minulém kole se Opočnici nepodařilo složit ani základní jedenáctku, a tak Všejanům čelilo první poločas devět a druhou půli deset hráčů. V domácím utkání s Přerovem stejný problém nenastal, Opočnice měla k dispozici dvanáct fotbalistů. Opakoval se však jiný opočnický neduh, a to špatný vstup do utkání. Opět to byl soupeř, kdo vstoupil do utkání s větším nasazením a také šel do zaslouženého vedení. To zařídil v 17. minutě obránce František Skuhravý po hrubém nedorozumění domácích obránců a záložníků.


Skóre však bylo za pouhých sedm minut srovnáno, když po faulu na Jaroslava Markla proměnil pokutový kop Jaroslav Mašinda. Za několik málo minut se opět blýskl Markl, který se tentokrát k zakončení úspěšně protlačil a přesným lobem nedal brankáři Prokešovi šanci. Šest minut před přestávkou se trefil i Jan Košvanec po rohovém kopu.
Opočnice se tak ocitla v pohodlném dvoubrankovém vedení a mohlo se zdát, že je přinejmenším pro první půli rozhodnuto. 


Přerovští však nerezignovali a ukázali až pozoruhodného týmového ducha, když stihli ještě před přestávkou vyrovnat. Jakub Kadeřávek stáhl po rohovém kopu na 3:2 a František Skuhravý proměněnou penaltou skóre srovnal. Do kabin se tak nakonec šlo po takřka šokujícím poločase za stavu 3:3.

Místo gólů viděli diváci už jen karty

Do druhé půle vstoupila obě mužstva beze změn, nicméně hosté v jejím průběhu dvakrát střídali. Hrál se útočný fotbal, kdy oba celky myslely především na ofenzívu a nechávali otevřenou obranu. Mohlo se tak hrát rychle od brány k bráně a oba gólmani museli čelit velkému množství šancí, s nimiž však střelci nakládali zcela trestuhodně.


To se postupně podepsalo na nervech hráčů, kteří začínali sahat k velkému množství faulů, což přineslo množství žlutých a nakonec i dvě červené karty. Za domácí si ji po dvojici tvrdších faulů vysloužil střelec Jan Košvanec, za hosty se obdobně provinil obránce Jan Cílek.


Opočnice měla v závěu utkání o něco více šancí než hosté, nedokázala však znovu skórovat, a tak se týmy rozešly smírně remízou 3:3. Napínavé utkání diváky, jichž však dorazilo jen 25, muselo hodně bavit.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Bohužel se opakovala naše častá chyba, když jsme se nechali v úvodu zápasu přehrávat a inkasovali jsme jako první. Pak jsme se ale třikrát trefili a zdálo se, že je rozhodnuto - no nestačilo ani to, Přerov vyrovnal do přestávky. Ve druhé půli se hrálo agresivně a šance se zahazovaly, především na naší straně jich bylo mnoho. Určitě jsme mohli vyhrát.




Sestavy



Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - J. Cílek [-] , M. Forejt [-] , J. Melichar [-] , J. Kadeřávek [-] , F. Skuhravý [-] - R. Veselý [-] , T. Vodička [-] , A. Neuhausel [-] , L. Bokšay [-] (64. R. Kupka [-] ) - J. Adamec [-] (83. L. Milaniak [-] ) -

ŽK: 45. A. Pivný , 76. j. Košvanec , 86. J. Jambor - 24. J. Cílek , 27. T. Vodička , 38. A. Neuhausel . ČK: 85. j. Košvanec - 88. J. Cílek .
Hráči zápasu: J. Potůček .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: VALA Luboš - KOHOUTEK Ladislav (N), NEUHAUSEL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.