Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 10:15

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá opět nadělovala, tentokrát Kovanicím


Branky


0

Ostrá B opět potvrdila, že má nejlepší útok v soutěži. Před týdnem přehrála Semice B 5:2, tentokrát Kovanice dokonce 7:0. Ostrá se tím dostala na hranici neuvěřitelných sta gólů za 24 zápasů! Obdržela přitom jen devatenáct branek, což je nejnižší číslo ze všech týmů tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dva rychlé góly

Do zápasu hraného před osmdesátkou diváků vstoupili jasně lépě domácí. Lídr tabulky neměl žádný problém s kombinací ani přechody to protiútoku, a tak šel již v sedmé minutě do vedení. Jako první svou šanci proměnil útočník Roman Herzán, vzápětí následoval jeho příkladu Martin Manhart. Ostrá tak měla již po deseti minutách hry víc než dobře našlápnuto k tříbodovému zisku. Poté se však pověstný domácí gólostroj zasekl a Ostrá své další šance neproměňovala. Pokud střela zamířila mezi tři tyče, dobře chytající Jakub Krátký si s ní poradil. Jeho Kovanice se začaly dostávat do hry. Rozhodně nebyly lepší než Ostrá, dokázaly si však chvílemi podržet balón a někdy i ohrozit Petra Pokorného v domácí brance. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 a hosté ještě stále nebyli úplně bez šance na bodový zisk.

O sedm branek se podělili čtyři různí střelci

Do druhého poločasu vystřídali jen domácí. Ze hřiště odešli Tomáš Uher se střelcem úvodní brankyRomanem Herzánem. Nahradili je Ondřej Tržický a Tomáš Cabrnoch. S těmito změnami v sestavě si Ostrá dokázala vytvářet ještě větší tlak. Hosté se mladých, rychlých a technických hráčů, z nichž část kope i za A tým Ostré, nedokázali nadále držet. Domácí se tak ocitali v jedné šanci za druhou a svého soupeře nakonec zdemolovali. Již v úvodu druhého dějství se prosadil záložník Lukáš Hampl, na nějž po deseti minutách navázal svým druhým zásahem Martin Manhart. Po dalším zásahu Lukáše Hampla již vedla Ostrá po dvaceti minutách druhého dějství 5:0 a ze šancí hostí na případné vyrovnání již nezbylo vůbec nic. Mohli se ledatak snažit o vstřelení čestné branky, což se však nepovedlo. Za domácí naopak ještě dokončil hattrick Hampl a v osmdesáté minutě uzavřel skóre kapitán Jiří Dozorec.
Ostrá B tak svého soupeře skolila sedmi brankami po krásných kombinačních akcích a jde si takřka se stoprocentní jistotu za vítězstvím v souteži. Na druhý Městec má dvě kola před koncem čtyřbodový náskok.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Utkání bylo zcela jednoznačné. V prvním poločase jsme se Ostré dokázali tak nějak držet, i když dala dva rychlé góly. Ve druhém poločase jsme však na soupeře už vůbec neměli. Ostrá má velmi kvalitní a mladé hráče, dnes jí navíc vypomohli i hráči A týmu. Domácí nás skolili sedmi brankami, které vždy dávali po kombinaci až do malého vápna. Hráli s námi bago a přes počet obdržených branek mohu z našeho týmu vyzdvihnout jen gólmana Krátkého.



Sestavy


Ostrá B
P. Pokorný [-] - J. Vojtěch [-] - J. Dozorec [-] - R. Herzán [-] (46. T. Cabrnoch [-] ) , M. Manhart [-] (76. M. Pokorný [-] ) , P. Málek [-] , L. Hampl [-] (73. J. Kostenko [-] ) , T. Uher [-] (46. O. Tržický [-] ) , L. Vavřík [-] , R. Sedlák [-] , T. Birkuš [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - D. Trégl [-] , J. Jelínek [-] (57. R. Bulíř [-] ) , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , T. Černý [-] , T. Mataj [-] , A. Hobort [-] (70. O. Koutek [-] ) , P. Suchý [-] , P. Kopecký [-] (75. P. Krejčík [-] )

Hráči zápasu: L. Hampl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Soukup Milan - HAVLAS Petr, NĚMEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.