2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany zaváhaly v Přerově


Branky


0

Přerovu nad Labem se poslední dobou nedaří, a tak se na jeho hřišti mohly Všejany snadno zdát jako favorizovaný tým. V této pozici však selhaly a svému soupeři nechaly všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Jak Přerov nad Labem, tak Všejany ve dvacátém kole prohrály. Všejany dokonce 6:0, ovšem proti našlápnuté Ostré, která nadále prohání první Městec Králové. Obě mužstva tak měla co napravovat a chtěla ve vzájemném duelu bodovat. Trenéři nasadili na hřiště poměrně silné sestavy, Přerov měl však jediného hráče na střídání a za hosty nemohl nastoupit zraněný Bouška. Charakter utkání se již od úvodního hvizdu projevil na nervózní hře obou mužstev. Hráči nedokázali dlouho podržet míč ani rychle zakombinovat, a tak docházelo k jeho zbytečným ztrátám. Skóre po třinácti minutách hry otevřel domácí záložník Vodička, za pouhých několik desítek vteřin však skóre opět srovnal hostující Patrik Novák. Více ze hry měli domácí, kteří se dostali do tempa a vyráželi do rychlých protútoků. Následné střely sice Lukáš Miech dlouho dokázal chytat, nakonec však dostal gól do šatny od záložníka Veselého. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

Zranil se střelec z prvního poločasu

Ve druhém poločase obě mužstva působila velmi vyrovnaně. Za Všejany nastoupil do druhé půle Šaržík, který nahradil Dominika Říhu a po dalších deseti minutách přišlo i vynucené střídání. Ze hry musel zraněný střední záložník Patrik Novák, který se stihl střelecky prosadit v prvním poločase, a nahradil ho Martin Mádle. Všejany si dokázaly i s těmito změnami vytvořit šance, selhávaly však v koncovce a střely ze sebelepších pozic mířily nad břevno Prokešovy branky. Své šance si vytvořili i domácí, kteří často unikali po křídlech, ale branky, jíž by navýšili své vedení, se nedočkali. Nepříliš záživné utkání tak skončoilo možná lehce překvapivým vítězstvím Přerova, který přišlo podpořit osmdesát diváků. Někteří z nich se v příštím kole vydají na hřiště Ostré, zatímco Všejany přivítají Kovanice.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: V Přerově se nám tradičně nedaří, což se dnes bohužel potvrdilo. Neřekl bych, že jsme byli ovlivněni minulým kolem, kdy nás velkým rozdílem přehrála Ostrá. Vypracovali jsme si své šance, v nichž jsme však na rozdíl od efektivnějšího soupeře selhávali. Nás zase podržel brankář proti několika brejkům. Celkově nešlo o hezké utkání, příští snad bude po všech stránkách lepší.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - M. Forejt [-] , J. Cílek [-] , J. Kadeřávek [-] , L. Milaniak [-] - R. Veselý [-] , T. Vodička [-] , A. Neuhausel [-] , L. Bokšay [-] - F. Skuhravý [-] , J. Adamec [-] (85. M. Valenta [-] ) -

Sokol Všejany
L. Miech [-] - D. Říha [-] (46. D. Šaržík [-] ) , P. Bouška [-] , T. Šáfr [-] , M. Hanuš [-] , P. Novák [-] (55. M. Mádle [-] ) , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , M. Šváb [-] , M. Sutter [-] , M. Kubín [-]

ŽK: 73. J. Cílek , 90. J. Kadeřávek - 74. T. Šáfr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý Martin - NEUHAUSEL Zdeněk (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.