0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice předvedla další dobrý výkon a veze z Kostelní Lhoty tři body


Branky


0

"Tady bych viděl výhru Opočnice, Kostelka oslnivou formu nemá a Opočnice by mohla navázat na dobrý výkon proti Ostré," prorokoval ve čtvrtečním ExpertTipu nejlepší hráč 15. kola, městecký útočník Miroslav Velenský. Jeho tip se vyplnil, hosté si z Kostelní Lhoty odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Mácha inkasoval z přímého kopu poté, co zahrál rukou mimo vápno

Minulou sezónu sbírala Kostelní Lhota vítězství za vítězstvím, zatímco Opočnici se příliš nedařilo. Tuto sezónu mají týmy formu přesně opačnou, a tak se na jejich vzájemné střetnutí mohli těšit i nezaujatí diváci. Těžko odhadovatelné utkání bylo zprvu opravdu vyrovnané. Hosté, kteří chtěli navázat na kvalitní výkon proti Ostré, se snažili soupeře přehrát svou bojovností a získávali mírnou převahu. Ačkoli se míč pohyboval především v samém středu hřiště, čas od času si hosté šanci vytvořili a ohrozili brankáře Jiřího Máchu.
Právě on ve 38. minutě, stále za bezbrankového stavu, předvedl poměrně neobvyklou minelu. Zahrál rukou mimo pokutové území, za což jej sudí Petr Havlas potrestal žlutou kartou. Z následného přímého kopu z hranice šestnáctky se prosadil Jan Košvanec. První poločas tak skončil těsným vedením Opočnice.

Opočnici může do konce sezóny chybět Matěj Strejček

Do druhého poločasu za Opočnici již nenastoupil právě střelec úvodního gólu utkání Jan Košvanec, nahradil jej Jaroslav Markl. Druhá půle diváky nejspíše příliš nebavila. Obě mužstva především kombinovala na vlastní polovině a poté se neúspěšně snažila rozjet útok. Obranné řady fungovaly dobře a brankáři byli takřka bez práce.
Druhá branka přišla znenadání v 73. minutě a Jan Rychlík jí navýšil vedení Opočnice. Gólu předcházela situace, kdy u rohového praporku vybojovala míč dvojice Jiří Sýkora a Michal Rychlík. Právě Michal Rychlík následně přihrál svému bratrovi na hezký gól. Takřka ihned však nastala pro radující se hosty mnohem horší a smutnější situace. Zranil se obránce Matěj Strejček a vypadá to, že v této sezóně se již na hřiště nedostane. Kostelní Lhota již po druhé obdržené brance ani nepředváděla větší snahu o zvrat vývoje utkání a Opočnice dohrála vklidu.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: Za hosty utkání již tradičně okomentoval Dalibor Vaněček: "Ve vyrovnaném utkání jsme měli jen mírnou převahu. Jsme rádi za tři body, ale mrzí nás zranění Matěje Strejčka.Opět musím vyzdvihnout Honzu Rychlíka, který dal další hezký gól."



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - J. Čábelka [-] (24. M. Břichnáč [-] ) , M. Kvíz [-] , M. Machačný [-] - D. Hovorka [-] , M. Drobný [-] , M. Šendera [-] (80. L. Roza [-] ) , M. Sládek [-] , M. Remsa [-] (70. M. Mácha [-] ) - M. Pavlík [-] , T. Drobný [-] (80. D. Rýgr [-] ) -

Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , D. Dej [-] (62. J. Sýkora [-] ) , J. Rychlík [-] , M. Rychlík [-] , j. Košvanec [-] (46. J. Markl [-] ) , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , M. Strejček [-] (74. M. Zvěřina [-] )

ŽK: 38. J. Mácha , 70. M. Remsa , 88. M. Kvíz - 35. J. Rychlík , 41. j. Košvanec , 70. V. Strejček , 73. M. Strejček .
Hráči zápasu: J. Rychlík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Havlas Petr - PAVLÍK Jaroslav (N), KOHOUTEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.