Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný Hejdukův výkon ani dvoubrankové vedení Všejanům tři body nevynesly


Branky


0

"Všejanům se zase tolik nedaří a nebudou na tento zápas úplně v pohodě. Uhrají remízu." Takto se o utkání vyjádřil ve čtvrtečním expert tipu rožďalovický brankář Jiří Kumstýř, který byl oceněn nejlepším hráčem 14. kola. Zdá se, že v tipování je na tom stejně dobře jako na brankové čáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na druhý Hejdukův gól rychle odpověděl Macháček

Na zápas se přišlo podívat hodně diváků, kteří dokázali vytvořit dobrou atmosféru, která ještě v kombinaci s kvalitním terénem byla hráčům ku prospěchu.  Hrál se vyrovnaný fotbal, hráči Semic byli silní na míči a dokázali dostávat domácí pod tlak, přesto brzy inkasovali. Již v šesté minutě hry totiž skóroval David Hejduk, který dostal míč po rychlé akci na hranici malého vápna, kde se ocitl dříve než gólman a následně přesně zamířil. Jakub Chaloupka se po míči natahoval marně.
Minuty ubíhaly a obě mužstva nadále působila vyrovnaně. Druhá branka přišla ve 27. minutě a opět ji vsítil David Hejduk, který se sebevědomě postavil k rozehrání standardní situace na levé straně hřiště a přesnou ranou, úhel neúhel, přestřelil zeď i gólmana.
Na výstavní ránu však hosté odpověděli takřka ihned, když procedili středem hřiště kreativní přihrávku na Pavla Macháčka, který v rychlosti překonal dva bránící protihráče a následně neměl problém ani se zakončením. Na konci poločasu mohli jít domácí opět do dvoubrankového vedení, ale prázdnou branku netrefili.

Remízu vystřelil střídající Parýzek

Do druhého poločasu šli domácí s tím, že jim jejich stávající herní projev na výhru vůbec nemusí ani přes těsné vedení stačit. Pokusili se jej tak zlepšit, ale příliš jim to nešlo. Zatímco v první půli se hrál vyrovnaný fotbal, ve druhé dominovali hosté. Získávali všechny odražené míče a ukazovali na okresní přebor nadstandartní techniku. Své šance měli i domácí, kteří například trefili hlavou břevno. Zlomový okamžik zápasu přišel v 66. minutě. Martin Parýzek, který o půli nahradil Davida Houšku, vyrovnal na 2:2.
Jeho Semice výborně rozehrály rohový kop a nehlídaný Parýzek hlavičkoval na vzdálenější tyč, aniž by vůbec musel vyskočit. Posledních deset minut hrály oba týmy s naprostým vypětím všech sil. Domácí se báli, aby soupeř, který byl na koni, zápas dokonce neotočil. David Hejduk se mohl stát ještě větším hrdinou a dokonat hattrick, ale jeho střelu z přímého kopu z pravé strany hřiště gólman vyškrábl. Napínavé utkání tak skončilo zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Utkání nám okomentoval domácí trenér: "Soupeř byl na míči silný, hráči působili technicky a byli první u odražených balónů. První půle byla vyrovnaná, do druhé jsme chtěli přidat, ale soupeř nás v ní přehrál. V závěru mohla tři body na svou stranu strhnout obě mužstva, a tak je výsledek spravedlivý. V minulém kole jsme měli spíše smůlu, tentokrát remíza průběhu hry odpovídá. Samozřejmě musím pochválit Davida Hejduka. Naopak bych příliš nevyzdvihoval výkon sudího Tadeáše Manžela. Je mladý a nemluvný, musí si na hřišti zjednat respekt, aby nerozhodnosti a neprůbojnosti hráči třeba jednou nemohli zneužívat."




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Bouška [-] , D. Říha [-] , J. Říha [-] , A. Michl [-] , J. Náhlovský [-] , M. Sutter [-] , T. Šáfr [-] , M. Hanuš [-] , M. Šváb [-] , D. Hejduk [-]

AFK Sokol Semice B
J. Chaloupka [-] - D. Houška [-] (45. M. Parýzek [-] ) , J. Duška [-] (71. V. Semrád [-] ) , L. Jelínek [-] , P. Navrátil [-] (55. S. Oliinyk [-] ) - M. Novák [-] , D. Šimek [-] , M. Bubeník [-] , J. Pavliš [-] - J. Vavřík [-] , P. Macháček [-] -

ŽK: 44. A. Michl , 78. M. Hanuš - 24. D. Houška , 70. J. Duška , 76. M. Novák .
Hráči zápasu: D. Hejduk .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - ŠÁFR František (N), MÜLLER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.