1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opočnice favoritovi vzdorovala statečně


Branky


0

"Ostrá v minulém kolo vyhrála jasně 8:1 a roli papírového favorita potvrdí," předpovídal ve čvrtečním ExpertTipu nejlepší hráč úvodního jarního kola, brankář Rožďalovic Jiří Kumstýř. A domácí borci, jako by chtěli jeho tvrzení naprosto vyvrátit, se v sobotu do favorita statečně pustili a pořádně jej potrápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl po chybě brankáře

Zajímavému utkání dvou dravých mužstev nepřihlížela nějaká převeliká kulisa, o to raději však mohli být věrní fanoušci, že si oni utkání ujít nenechali. V první půli mohli sledovat poměrně vyrovnaný, atraktivní fotbal. Hosté sice, vědomi si pozice favorita, kombinovali s klidem a rozvahou, ale houževnatí domácí je nezdolně napadali a čas od času se dokázali vydat do protiútoku a případně i protáhnout brankáře Petra Pokorného. Na druhé straně měl Václav Košvanec jistě více práce, ačkoli se kombinace hostí často zasekla u velkého vápna. Přes skvěle bránícího Martina Svobodu, hrajícího s kapitánskou páskou, se střelci Ostré dostávali do šestnáctky jen s obtížemi.
V tomto duchu se nesl téměř celý poločas, dvě minuty před jeho koncem však padla úvodní branka. Po chybě brankáře Pokorného se dostal do šance domácí kanonýr Jan Rychlík a neomylně skóroval. Na jaře se mu zatím daří, v minulém kole se dostal do nejlepší jedenáctky soutěže. 
První poločas tak skončil překvapivým vedením Opočnic.

Hostující Málek musel předčasně do sprch

Domácí trenér Jiří Petrášek mohl být s dosavadním průběhem zápasu spokojený, a tak neprovedl žádné střídání. Naopak jeho kolega Dozorec provedl rovnou dvě, když ze hřiště stáhl Mullera s Habrunem a nahradil je Hamplem a Štejnarem. Tyto změny a možná i nějaký proslov v kabině jako by vlily hostům do žil čerstvou krev - druhou půli začali výborně a dostali vedoucí mužstvo pod tlak. Fotbalisté Ostré se často dostávali k míči jako první, vyhrávali souboje, vytvářeli si šance, zkrátka hře dominovali.
Také že se hosté dočkali zaslouženého vyrovnání. Po centru z prava a následné chybě stoperské dvojice přesně zakončoval obránce Radim Sedlák, který byl později také střídaný. 
Komplikace pro hosty dobývající Košvancovu bránu přišla v 82. minutě a jmenovala se Pavel Málek. Záložník již viděl žlutou kartu po nakopnutí soupeře a nyní se dočkal za kritiku sudího Šafránka druhé, po níž již musel pod sprchy. Dal tak výhodu domácím kteří se urputně snažili dostat se znovu do vedení. Do konce zápasu tak museli všichni hráči Ostré bránit a mohli mít z bodu za remízu 1:1 i radost.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Zápas nám za domácí mužstvo okomentoval již tradičně Dalibor Vaněček: "V první půli se kluci s favoritem hezky prali, ale ve druhé na něj již neměli a Ostrá je zatlačila do obrany. Role si mužstva vyměnila až na posledních deset minut. S bodem jsme spokojeni, spíše nás ještě mrzí remíza z minulého kola."




Sestavy



Ostrá B
P. Pokorný [-] - T. Cabrnoch [-] , R. Sedlák [-] (76. M. Kluzáček [-] ) , J. Vojtěch [-] - T. Birkuš [-] , T. Uher [-] , P. Málek [-] , J. Dozorec [-] - L. Vavřík [-] - P. Habrun [-] (46. J. Štejnar [-] ) , L. Müller [-] (46. L. Hampl [-] )

ŽK: 47. J. Jambor , 68. j. Košvanec - 45. T. Uher , 59. P. Málek . ČK: 82. P. Málek .
Hráči zápasu: M. Svoboda .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Šafránek Jan - KOHOUTEK Ladislav (N), HRADECKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.