Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Újezd si s chutí zastřílel


Branky


0

Na tento zápas musí borci s Horšovského Týnu co nejdříve zapomenout. Naopak Dlouhý Újezd drží naděje na postup, jelikož se nachází na 4. místě tabulky a na umístění zajišťující postup mu schází 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem jasný průběh prvního poločasu

Domácí Dlouhý Újezd vstoupil do zápasu lépe, to když se brzy prosadil domácí střelec Petr Houda, psala se 19. minuta. Petr Houda se tímto gólem stal nejlepším střelcem svého týmu, ale jak všichni víme, na jaře tým táhne trio kanonýrů - Földeši, Houda, Gitta. Takže se dalo předpokládat, že to první místo bude jen prozatimní, ale nepředbíhejme. Už už to vypadalo, že se do kabin půjde s výsledkem 1:0. Proti byl ale Luboš Pernglan, který ve 42.minutě zvýšil na 2:0. Tento "gól do šatny" zápas hodně ovlivnil.

Domácí tým navýšil skóre až na konečných 7 vstřelených gólů

Jak jsme již psali v prvním poločase, domácí trio zabijáků na sebe dlouho nenechalo čekat a hned v 55. minutě se prosadil Lucián Gitta, o 5 minut pozdějí pak poslední z tria. Petr Földeši v 60.minutě a v 66. minutě navyšuje skóre už na 5:0. Po druhé v zápase se prosadil také střelec druhého gólu domácích - Luboš Pernglan. To od domácích nebylo vše, dokázali dát ještě jeden gól a to z kopaček Jaroslava Synka, který uzavřel na konečných 7:0 pro domácí. Veliký debakl pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ladislav Zeman (záložník): První poločas byl docela klidný a po úvodní brance Houdy jsme soupeře pustili prakticky jen do jedné šance, kdy nás podržel brankář. My mohli z brejku dát na 2:0, ale Janků který běžel sám na gólmana nedal .Naštěstí se do poločasu trefil Pegi a my byli klidnější. Druhý poločas už byl hodně divokej až na jednu šanci Šindeláře, kdy jsme z brankové čáry vykopávali míč a krásné střele Ptáka která šla metr vedle jsme soupeře k ničemu nepustili a dali jsme 5 gólů a další šance nedal Lucian Gita a ani Janků. Myslím, že 7:0 je pro hosty krutý,byli hodně na balónu, ale jen po vápno, až na 3 zmíněné šance neměli nic jiného.

FC Dynamo Horšovský Týn
Alena Foistová: k zápasu mohu říci pouze jediné...naprostý debakl. Ne, že bychom si nevytvořili šance, především v první poločase, ale byla to neschopnost dát gól. Ve druhém poločase domácí přešli několikrát do rychlého protiútoku a z toho pak vytěžili góly.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - A. Dravecký [-] , L. Gitta [-] , J. Švábek [-] , M. Stoklasa [-] , L. Zeman [-] (68. V. Zeman [-] ) , M. Gitta [-] (59. J. Synek [-] ) , T. Janků [-] (74. M. Vrba [-] ) , L. Pernglan [-] , P. Földeši [-] , P. Houda [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
D. Mathauser [-] - R. Ebenhöh [-] , M. Čedík [-] , R. Šindelář [-] (60. V. Šperl [-] ) , T. Macek [-] , M. Blacký [-] , O. Mothejzík [-] (78. J. Tauber [-] ) , J. Jurko [-] , T. Novák [-] , L. Sobolík [-] , D. Pták [-]

ŽK: 41. O. Mothejzík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KRAUZ Jan - JÜTHNER Ludvík (N), VĚNEČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.