Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Heřmanov doma dostal tři góly. A to může být ještě rád


0

První Chuderov splnil roli favorita a vyhrál hladce 3:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuderov si od úvodu tvořil šance

Do Fojtovic, kde hraje své domácí zápasy Heřmanov, dorazil Chuderov. Hosté byli v utkání favoritem, jelikož jsou na první místě. Naopak hosté přes zimu tak trochu omladili kádr.

 

První vzájemný zápas nabídl devět branek, Chuderov doma zvítězil 6:3. Tady byl od začátku lepším celkem a v samotném úvodu zahazoval jednu šanci za druhou. Naopak domácí se do šancí prakticky nedostávali, nedařilo se jim hlavně v útočné fázi.

 

Zasloužené vedení zařídil Chuderov František Guttmann. Ve 13. minutě vystřelil a míč zapadl za překvapeného brankáře Pospíchala. I zbytek poločas byl Chuderov lepším celkem, další trefu nepřidal. I proto se šlo do kabin za stavu 0:1 z pohledu heřmanovských fotbalistů.

Kaňkou bylo vyloučení

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Heřmanovu se prostě nedařilo, otěže zápasu držel pevně Chuderov. Navíc v 50. minutě přidali hosté druhou branku, individuálně se prosadil David Řezníček.

 

Kaňkou utkání pak byla 73. minuta, kdy dostali po vzájemné "nedohodě" červenou kartu domácí Tomáš Vlasák a chuderovský Michal Rohlík. Domácí debakl pak v 87. minutě opět David Řezníček, který opět prokázal svou šikovnost.

 

Chuderov tak využil zaváhání druhého Benešova a na první místě má náskok dvou bodů. V dalším kole doma hostí Přestanov. Heřmanov klesl na deváté místo, o víkendu se představí v Chlumci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
Radek Rojko, kapitán TJ Heřmanov: "Výsledek naprosto odpovídá dění na hřišti. Chuderov byl lepší a mohl dát více branek. Takže je to pro nás ještě milosrdné. Nic se nám nedařilo, prakticky jsme neměli vyloženou šanci. Bylo to špatné."

FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Zasloužené vítězství, šance jsme měli už na začátku utkání. Zápas jsme kontrolovali a domácí prakticky k ničemu nepustili. Jen měmrzí zbytečné vyloučení Rohlíka, který se nechal vyprovokovat od Vlasáka."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - T. Vlasák [-] , P. Havlíček [-] (68. J. Brouček [-] ) , P. Havlíček [-] , R. Rojko [-] , V. Váňa [-] , M. Šturm [-] (46. V. Chlouba [-] ) , L. Vlček [-] (46. F. Znamínko [-] ) , R. Wenzel [-] , Z. Čapek [-] , R. Majerik [-]

FK Chuderov
R. Moučka [-] - D. Žárský [-] , S. Vosyka [-] , V. Šindelář [-] , M. Rohlík [-] - F. Guttmann [-] , Z. Zvonek [-] , P. Fousek [-] , M. Protschke [-] (78. M. Koubek [-] ) - D. Řezníček [-] , M. Jouza [-] (60. J. Dvořák [-] )

ŽK: 75. R. Wenzel - 47. M. Jouza . ČK: 73. T. Vlasák - 73. M. Rohlík .
Hráči zápasu: P. Fousek , D. Řezníček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Davignon Jan - KLIMPL Miroslav, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.