1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:30

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítěznou sérii Oldřichova zastavila Modrá


Branky


0

Ve šlágru kola se lídr souteže rozjížděl pomaleji. Pak ale na hřišti kraloval.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvacet minut prospali

Čtvrtý Oldřichov doma přivítal první Modrou. Těžko hledat favorita, domácí vyhráli šest zápasů v řadě, na jaře padli pouze jednou. Modrá si zase nemohla dovolit zaváhání před klíčovým utkáním sezóny. Na podzim doma Modrá porazila Oldřichov 4:2.

 

Do zápasu vstoupil daleko lépe Oldřichov, naopak Modrá začala hodně vlažně. První branka padla ve 3. minutě, chybu v rozehrávce Modré potrestal Jaroslav Hrubý - 1:0.

 

Hosté se do zápasu dostali zhruba ve 20. minutě, šance Tesaříka, nebo Podolského ale brankou neskončili. Jiskra vyrovnala ve 32. minutě, kdy byl ve vápně zbytečně faulován Tomáš Fichtner. Z následné penalty se Dušan Tesařík nemýlil - 1:1.

Modrá dokonala obrat

Do druhého dějství nastoupili aktivněji hosté. Měli více ze hry a dostávali se do šancí. V 66. minutě se k hlavičce dostal Kamil Podolský, který svou dvanáctou trefou v sezóně dal na 1:2.

 

Domácí hru více otevřeli, šance ale počítala Modrá. Postupně ale selhal Fichtner, Makarov, nebo Štorc. Definitivní klid hostům dodal v 85. minutě mladý Lukáš Mayerhofer, který upravil na konečných - 1:3.

 

Oldřichov zůstává na čtvrtém místě, v dalším kole ho čekají Libochovice. Modrá stále vede, o víkendu jí čeká domácí šlágr proti Jílovému!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Musíme přiznat, že Modrá byla lepší. A vyhrála zaslouženě. Nám patřil začátek, to ale plynulo z toho, že Modrá začala vlažně. Pak už hru ovládala."

Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Do utkání jsme vstoupili hodně laxně a čtvrt hodiny doslova prochrápali. Postupně jsme se rozehráli a ve druhé půli byli už jasně lepším celkem. Jen doufám, že ty naše neproměněné gólovky jsme si nechali na Jílové. Ale zase je dobré, že si ty šance dokážeme vytvořit. Jinak musím pochválit všechny hráče za kolektivní výkon."



Sestavy


TJ Oldřichov
T. Průša [-] - J. Hrubý [-] , P. Holub [-] , L. Vebr [-] , J. Voráček [-] (62. P. Smrkovský [-] ) , J. Dědič [-] , A. Slaný [-] , D. Skrčený [-] , K. Hoffman [-] (88. J. Toth [-] ) , J. Konečný [-] , J. Sláma [-]

Modrá
M. Matějka [-] - M. Bičák [-] , L. Mayerhofer [-] , J. Štěrba [-] , L. Štorc [-] , T. Fichtner [-] , T. Fejfar [-] , D. Tesařík [-] , N. Makarov [-] (88. V. Šotola [-] ) , K. Podolský [-] , M. Fejfar [-]

ŽK: 22. J. Dědič , 89. J. Sláma - 13. M. Bičák , 56. N. Makarov , 89. D. Tesařík .
Hráči zápasu: J. Dědič - J. Štěrba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mecl Marcel - ZITKO Josef, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.