J. Borovec 71. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kamenice se konečně dočkala první jarní výhry


Branky


71. J. Borovec (p.) - 9. J. Mitruška , 80. A. Hodač
0

O třech bodech na hřišti Velkého Března rozhodla branka Alexandra Hodače.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mitruška a jeho disciplína

Fotbalisté Velkého Března doma přivítali Českou Kamenici. Oba týmy se na jaře bodově trápí, domácí už jsou odsouzeni k sestupu. Hosté čekají na první jarní vítězství. Na podzim doma Česká Kamenice porazila tým od Labe 3:1.

 

V prvním poločase byli lepším celkem hosté z České Kamenice. Do vedení je dostal v 9. minutě Jiří Mitruška, který se krásně trefil z přímého kopu - 0:1.

 

Další branky mohl přidat Alexandr Hodač, své dva samostatné nájezdy ale neproměnil. Do kabin tak šli domácí s jednobrankovou ztrátou.

Hodač se nakonec vykoupil

Po změně stran se role na hřišti obrátily. Kamenice se více soustředila na defenzivu, do útoku se tlačilo domácí Velké Březno, přicházely šance.

 

V 71. minutě bylo vyrovnáno. Domácí trefili ve vápně ruku jednoho z hostujících hráčů a pískala se penalta. K té se postavil Jiří Borovec, který svou devátou brankou v sezóně vyrovnal na 1:1.

 

Hosté si ale své vedení vzaly nazpět. Deset minut před koncem se do samostatného úniku dostal Alexandr Hodač. Ten dal zapomenout na své spálené šance z prvního poločasu a rozhodl celý zápas - 1:2.

 

Domácí se pak snažili alespoň o vyrovnání, hosté už to ale ukopali.

 

Velké Březno je stále předposlední, svou pozici už do konce sezóny pravděpodobně nevylepší. Ve středu 31. května ho čeká domácí dohrávka s Duchcovem, o víkendu pak hraje v Libouchci. Česká Kamenice je osmá, v dalším kole doma hostí Rumburk.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda Jiskra Velké Březno: "Bohužel jsme opět pohořeli v koncovce. Místo, abychom vyhráli 5:2, jsme opět bez bodů. Je to takhle celou sezónu, díky tomu se s velkou jistotou loučíme s I.A třídou."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Tři body jsou pro nás hodně důležité. Kluci to odmakali, hlavně starší hráči. Klobouk dolů před nimi. V prvním poločase jsme měli více šancí. A možná mohli zápas rozhodnout. V tom druhém jsme více bránili, domácí měli více ze hry. Ale v závěru jsme to prostě urvali."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] , A. Virt [-] , V. Demčenko [-] (71. M. Říha [-] ) , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] (73. D. Řezáč [-] ) , F. Jelínek [-] (46. M. Košvica [-] ) , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-]

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - P. Kozelek [-] , J. Kozelek [-] , P. Vaněk [-] - J. Šimek [-] (87. M. Mandys [-] ) , J. Mitruška [-] , M. Mach [-] , M. Švanda [-] (74. J. Lehký [-] ) - P. Vondrka [-] (56. M. Jírava [-] ) , A. Hodač [-] , F. Černý [-] -

ŽK: 27. F. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Valenta - P. Kozelek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ludvík Tomáš - HOLEC Ladislav, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.