T. Holub 13.
1:6
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 15:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk splnil povinnost


Branky


13. T. Holub - 17. J. Chlada , 43. P. Pilko , 65. J. Chlada , 68. J. Chlada , 73. J. Chlada , 86. V. Honců
0

Na hřišti posledního Duchcova dominoval a získal důležité vítězství.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stačili kousat

Poslední Duchcov doma přivítal Rumburk. Domácí už jsou smíření se sestupem, na podzim dokázali bodovat pouze proti Jílovému. Rumburk ale také potřeboval body jako sůl. Zvláště, když předtím nezvládl dvě domácí důležité bitvy.

 

Na podzim Duchcov s Rumburkem remizoval, dokonce si po penaltách odvezl dva body.

 

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Hosté byli aktivnější, ale do vedení šel Duchcov. Ve 13. minutě brankář Dvořák vykopl centr jen před sebe. Míč získal Holub, který dostal domácí do vedení - 1:0.

 

Rumburk ale stihl do poločasu utkání otočit. V 17. minutě byl Chlada u centru dříve než domácí brankář a špičičkou kopačky nasměroval míč za jeho záda - 1:1.

 

Ve 42. minutě mohl jít Duchcov do vedení, v koncovce ale selhal. Prakticky vzápětí napřáhl z dvaceti metrů Pilko a klasickým angličanem zajistil svému týmu poločasové vedení  - 1:2.

Rumburk exceloval

Do druhé půle nastoupili hosté odhodlaně, zlepšila se přihrávka, útočníci byli aktivnější a s třetím gólem zlomili i bojovného ducha domácích.

 

Ten přišel v 65. minutě, kdy po nádherné akci skóroval Chlada - 1:3. Ten samý hráč se prosadil ještě dvakrát, branku mu vždy připravil dobře hrající Honců. Chlada nejprve v 68. završil hattrick - 1:4. V 73. minutě pak přidal svou čtvrtou branku v zápase, v sezóně celkově čtrnáctou - 1:5.

 

Duchcovské trápení ukončil v 86. Valdemar Honců, který si branku za svůj výkon zasloužil - 1:6.

 

Duchcov tak stále zůstává jasně poslední, v dalším kole doma hostí Libochovice. Rumburk je jedenáctý, o víkendu hostí Křešice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, manažer FK Duchcov: "Utkání nám vůbec nevyšlo. Soupeř ovládl utkání od začátku, až do konce. Více k tomu není co říct."

FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: "Oproti minulým zápasům byla vidět u kluků bojovnost a chuť hrát, to se také promítlo do výsledku. První půle byla ještě trochu rozpačitá. Ve druhé jsme ale našli recept na anglický způsob hry soupeře a na hřišti dominovali. Kdyby někteří hráči nedělali své klasické chyby, mohl být rozdíl ve skóre ještě větší. Jednoznačný zápas na půdě posledního celku však nebudeme přeceňovat. Až další zápasy ukážou, zda jsme opět konkurence schopni, jako ze začátku sezóny."



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - T. Holub [-] , M. Smejkal [-] (75. V. Fiala [-] ) , P. Pokoš [-] , P. Giňa [-] (65. J. Král [-] ) , P. Velička [-] , P. Bednář [-] (53. V. Ferko [-] ) , L. Brejcha [-] , T. Mudrák [-] (46. D. Boho [-] ) , J. Meisner [-] , L. Doksanský [-] (75. O. Zíma [-] )

FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Zounar [-] , P. Pilko [-] (70. M. Demeter [-] ) , J. Hejl [-] , J. Čuda [-] , J. Chlada [-] , V. Honců [-] , V. Chlan [-] , T. Stankovič [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

Hráči zápasu: V. Chlan , V. Honců .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smreček Ladislav - SVOBODA Evžen, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.