L. Pokorný 38. (vl.)
T. Reichelt 58. (p.)
A. Čermák 71.
M. Horyna 89.
4:1
(1:1)
37. F. Vait (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvořák dlouho čaroval, pak ale hrubě chyboval


Branky


38. L. Pokorný (vl.) , 58. T. Reichelt (p.) , 71. A. Čermák , 89. M. Horyna - 37. F. Vait (vl.)
0

Rumburk opět potrápil favorita, tentokráte ale nebodoval. Tři body po výhře 4:1 slavilo Jílové.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rumburk šel do vedení

Do Jílového dorazil Rumburk. Favoritem byli domácí hráči, ovšem svěřenci Romana Häuslera na jaře dokázali potrápit už dva favority. Na podzim to byl vyrovnaný zápas, Jílové tehdy porazil Rumburk 3:2.

 

V první půli bylo aktivnější Jílové, na druhé straně však stál opět dobře chytající Jakub Dvořák. Dvakrát vychytal například Viktora Bílka, kterému se v koncovce nedařilo.

 

První branka ovšem přišla na druhé straně, po rychlé akci vystřelil Jakub Hejl, Jiří Vosecký míč jen vyrazil a obránce Filip Vait si ho nešťastně srazil do sítě - 0:1.

 

Za minuty ovšem bylo srovnáno. A opět to byl vlastní gól, střelu jednoho z domácích hráčů nešťastně tečoval stoper Lukáš Pokorný, Dvořák byl bez šance - 1:1.

 

Jílové mohlo poločas vyhrát, ve vápně byl totiž faulován Jan Kudrna a domácí kopali penaltu. K té se postavil kapitán Michal Just, jeho pokus ale Jakub Dvořák zneškodnil.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Dvořák osudově chyboval

Po změně stran se hra vyrovnala, Jílové marně hledalo cestu k rumburské brance. V 58. minutě jim ale pomohl právě dobře chytající Dvořák. Brankář Rumburka dostal malou domů, proti němu se vyřítil Viktor Bílek. Dvořák na něj chtěl vymyslet kličku, ovšem zachyboval, Bílek mu míč vypíchl a vzápětí byl faulován.

 

Rozhodčí odpískal penaltu, navíc smolaře Dvořáka vyloučil. Do branky musel Tomáš Bednář, k penaltě se postavil Tomáš Reichelt. Na jeho střelu si sice Bednář sáhl, brance ale nezabránil - 2:1.

 

Od této doby Jílové kontrolovalo zápas, hrálo to co potřebovalo. Rumburk se v deseti snažil, ovšem do vyložené šance se nedostal. Hosté v závěru riskovali, do útoku šli i oba stopeři. Jílové je za jejich risk potrestalo.

 

Na 3:1 zvýšil po brejku Aleš Čermák, na konečných 4:1 pak uzavřel v 89. minutě Michal Horyna, který také využil otevřené rumburské obrany.

 

Jílové tak nadále drží krok s Modrou, aktuálně má 45 bodů. V dalším kole se představí na půdě posledního Duchcova. Rumburk, který je jedenáctý, má nabitý týden. Ve středu dohrává doma utkání 14. kola proti Střekovu (17.30), o víkendu pak opět doma v Jiříkově hostí v důležitém utkání Junior Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Celkově musím říct, že naše výhra zasloužená, oproti soupeři jsme si vytvořili řadu vyložených šancí, ale tentokrát nám chyběl klid a důraz v koncovce. Musím však ocenit kvalitu soupeře, který neodehrál vůbec špatný zápas a postavení v tabulce neodpovídá jeho možnostem."

FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: "V první půli bylo Jílové lepší, nás však držel nad vodou brankář Dvořák. Paradoxně právě jeho chyba zlomila zápas. Za stavu 1:2 a navíc v deseti hráčích už to bylo těžké. Musím ale kluky pochválit, opět jsme potrápili velkého favorita. Poslední dvě branky už byly do otevřené obrany, to jsme hráli vabank."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - R. Rangl [-] , T. Reichelt [-] , F. Vait [-] , S. Malowanyj [-] (70. M. Horyna [-] ) - J. Kolář [-] , J. Kudrna [-] (77. M. Horyna [-] ) , T. Feledi [-] , A. Čermák [-] - V. Bílek [-] , M. Just [-]

FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Hejl [-] , M. Demeter [-] , J. Zounar [-] (58. T. Bednář [-] ) , T. Stankovič [-] (71. D. Černý [-] ) , J. Čuda [-] , V. Chlan [-] , V. Hejl [-] , V. Honců [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 71. A. Čermák , 81. T. Reichelt , 84. T. Feledi - 9. J. Čuda , 53. V. Chlan , 77. V. Honců . ČK: 58. J. Dvořák .
Hráči zápasu: F. Vait , J. Kudrna - L. Pokorný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Javorek Jiří - DUŠEK Jakub, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.