2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk si vyšlápl na dalšího favorita


Branky


0

Nový rumburský trenér Roman Häusler s týmem na jaře zatím neprohrál.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bylo to o prvním gólu

Na hřišti v Jiříkově, kde má Rumburk dočasné útočiště, přijel Oldřichov. Hosté, kteří jsou letos v roli nováčka, byli favoritem, jelikož byli před vzájemným zápasem na čtvrtém místě. Rumburk hraje o záchranu, naposledy si ale přivezl nečekaný bod z Modré.

 

Na podzim se oba týmy setkaly v Oldřichově, Rumburk tam tehdy prohrál 1:3.

 

Jarní odveta byla vcelku vyrovnaná, domácí vynikali bojovností, což eliminovalo fotbalové kvality Oldřichova. Rumburku výtečně zahrála stoperská dvojice, ve středu zálohy zase sbírali důležité míče Pilko s Čudou.

 

Hosté mohli jít do vedení po závaru před brankářem Dvořákem, ten však čisté konto udržel.

 

První a hodně důležitá branka přišla ve 44. minutě. Kapitán Jakub Chlada se po dobré kombinace dostal do samostatného úniku a a dobře si poradil s Tomášem Průšou - 1:0. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin.

Kaňka? Zranění Chlady

Po změně stran se Rumburk více soustředil na defenzivu, Oldřichov hodně hrál přes svou rychlou pravou stranu. Ale do vyložených šancí se nedostával.

 

Rumburk byl trpělivý a v 78. minutě přišla gólová pojistka. Ke střele se dostal opět Jakub Chlada, jeho pokus tak trochu podcenil brankář Tomáš Průša a míč skončil v síti - 2:0. Do konce utkání pak zaujala červená karta střídajícího Filipa Čutíka, oldřichovský fotbalista byl přitom na hřišti šest minut.

 

Utkání pak skončilo nešťastně i pro domácího kapitána. Jakub Chlada, střelec obou branek, špatně došlápl a rázem z toho byl výron v kotníku. V 87. minutě tak musel střídat.

 

Rumburk na jaře neprohrál v základní hrací době a poskočil na desáté místo. V dalším kole ho ale čeká zápas na půdě druhého FK Jílové. Oldřichov klesl o skóre za Libouchec na páté místo, o víkendu ho čeká doma derby proti poslednímu Duchcovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: "Oldřichov mě trochu zklamal. Krom jedné velké šance v prvním poločase pak už vlastně nic neměl. Byl to remízový zápas, bylo jasné, že první gól rozhodne. Dobře nám zahráli stopeři a také oba středoví záložníci. Kaňkou je zranění Chlady. Čtyři body ze dvou zápasů jsou dobré, ale jsou to jen první vlašťovky. Musíme pracovat dál."

TJ Oldřichov
Ctirad Vaník, asistent trenéra TJ Oldřichov: "Bojovnost domácích vyhrála nad naší fotbalovostí. Bohužel, bez soubojů se nedá vyhrát žádný zápas. A Rumburk vyhrával prakticky všechny souboje. Bylo to vyrovnané utkání, rozhodla první branka. Domácí dali víceméně šťastné góly."



Sestavy


FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Chlada [-] (87. T. Bednář [-] ) , M. Demeter [-] , J. Zounar [-] , P. Pilko [-] , J. Čuda [-] , V. Chlan [-] , V. Hejl [-] , V. Honců [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

TJ Oldřichov
T. Průša [-] - J. Dědič [-] , A. Slaný [-] , J. Konečný [-] , K. Hoffman [-] , J. Voráček [-] (83. F. Čutík [-] ) , L. Vebr [-] , J. Sláma [-] , J. Hrubý [-] , Z. Vosátka [-] , D. Skrčený [-]

ŽK: 60. V. Honců , 64. J. Chlada , 75. P. Pilko , 88. J. Čuda - 31. Z. Vosátka , 64. L. Vebr . ČK: 89. F. Čutík .
Hráči zápasu: P. Pilko , J. Čuda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sedláček Jiří - KURILJAK Ivan, MATAS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.