Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov nasázel Jiskře pět branek


Branky


0

Velké Březno nenavázalo na dobrý výkon z minulého kola a prohrálo 0:5.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konečný stihl hattrick za šestnáct minut

Na půdu Oldřichova dorazilo Velké Březno. Domácí nováček zažívá dobrou sezónu, aktuálně je na čtvrtém místě tabulky. Naopak Velké Březno se trápí, je předposlední. I když naposledy řádně potrápilo první Modrou.

 

V prvním podzimním zápase pak Oldřichov vyhrál na půdě Jiskry 3:1.

 

V jarní odvětě to bylo ze začátku oťukávaná. Hosté drželi bezbrankový stav do 24. minuty. To do vápna přilétl centr, který hlavou za záda brankáře Štoky uklidil Jan Konečný. A za další čtyři minuty to bylo 2:0. A opět u toho bylo Jan Konečný, který se prosadil po rohovém kopu.

 

Domácí fotbalista pak ve 40. minutě dovršil své gólové představení. Konečný se tentokráte trefil díky střele z hranice velkého vápna a dokonal tak svůj hattrick. Do kabin si tak Odlřichov nesl náskok 3:0.

Dědič oslavil návrat brankou

I po změně stran se pokračovalo dle oldřichovských not. Domácí v pohodě hlídali svůj náskok, hosté se do vyložených šancí prakticky nedostávali.

 

V 70. minutě se trefil Aleš Dědič, šikovný záložník tak oslavil svůj návrat do sestavy, když se vrátil ze zahraničí. Domácí pohodovou výhru pak v 78. minutě uzavřel Jaroslav Hrubý, který uzavřel na konečných 5:0 pro Oldřichov.

 

Ten tak zůstává na jaře stoprocentní, stále ještě neinkasoval a zůstává čtvrtý. V dalším kole jede do Jiříkova, kde ho čeká Rumburk. Velké Březno je předposlední, navíc celky před ním dokázaly bodovat. Jiskra v dalším kole doma přivítá silné Jílové.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "Na začátku to z naší strany nebylo ono, pomalu jsme se rozjížděli. Po první brance jsme se chytli a pak už na hřišti kralovali. Zasloužená výhra."

FK Jiskra Velké Březno
Jiří Ondrka, vedoucí Velkého Března: "Hráli jsme špatně, takhle se o záchranu prostě nebojuje. Je pravda, že domácím tak spadlo snad všechno, do čeho kopli."



Sestavy


TJ Oldřichov
T. Průša [-] - J. Dědič [-] , A. Slaný [-] , J. Konečný [-] (80. R. Tabaň [-] ) , K. Hoffman [-] (78. V. Mikiska [-] ) , J. Voráček [-] (74. D. Matouš [-] ) , L. Vebr [-] , J. Sláma [-] , J. Hrubý [-] , Z. Vosátka [-] , D. Skrčený [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Šotka [-] - J. Charvát [-] (46. M. Říha [-] ) , M. Čapek [-] , A. Virt [-] , V. Demčenko [-] , J. Borovec [-] , M. Secký [-] (46. L. Janek [-] ) , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-]

ŽK: 59. J. Voráček - 81. J. Borovec .
Hráči zápasu: J. Dědič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Eichler Martin - KLOUB Lukáš, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.