Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V gólové přestřelce si Mladé a Slavče připsaly po bodu


Branky


0

Domácí hráči dokázali dvakrát doma dohnat tříbrankové manko. Tentokrát se ocitli v opačné roli a Slavče ve druhém poločase dokázala tříbrankovou ztrátu dorovnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli v poločase o dvě branky

Před sobotním zápasem dělil celky domácího SK Mladé a hostů ze Slavče tří bodový rozdíl a při vyrovnanosti tabulky III. třídy se hrálo o cenné body s ohledem na postavení.

Do utkání vstoupil jednoznačně lépe domácí. Hned ve 4. minutě se ujali vedení. Po pěkně výměně míče Tondra s Kolářem, druhý jmenovaný centroval před branku. Na první tyči se objevil nikým nehlídaný Miloš Schuster a trochu v akrobatické pozici poslal míč těsně za první tyč – 1:0. Mladé povzbuzené vstřelenou brankou tvrdilo muziku. V několika příležitostech se ocitl Novotný, ale pokaždé selhal. V 18. minutě centroval na úplně volného Szojku Tondr. Jeho přihrávku, ale za záda vlastního brankáře poslal hlavou vracející se obránce – 2:0.

 

Šest minut na to se ocitli v brejkové situaci bratři Schusterové. Mladší Pavel táhl míč po pravé straně. Ve vápně ho předkládal staršímu Milošovi před prázdnou branku, ale podobně jako u druhé branky domácích si hosté srazili míč za záda vlastního brankáře – 3:0. Poté trenér Moudrý provedl několik změn v sestavě a hra domácích, možná i uspokojením z výsledku, poněkud povadla. Toho využil Tošner, který úplně sám ve vápně z bezprostřední blízkosti snížil na 3:1.

 

 

Tři minuty před koncem prvního poločas se poprvé, bohužel ne naposledy, vyznamenal pan rozhodčí Hora. Po faulu na polovině domácích odpískal trestný kop. Hostující útočník Tisoň pokračoval v pohybu a tak se rozhodčí rozhodl, že i přes hvizd ponechá výhodu a tak Tisoň, kterého domácí obránci nechali postupovat dál, mohl v pohodě snížit na rozdíl jedné branky – 3:2. Naštěstí pro domácí, těsně před poločasem rozkmital své rychlé nohy Linhart a v samostatném úniku si položil brankáře a vrátil domácím dvoubrankové vedení - 4:2.

Hosté dokázali v závěru zápasu vyrovnat

Ve druhém poločasu se obraz hry příliš nezměnil. Hosté hrozili z brejků a domácím se nedařilo překonat obraný val před vápnem Slavče. Druhé dějství se absolutně vymklo z rukou pana Hory, který chvílemi vypadal, že sám neví, co píská. V 65. minutě se urodilo snížení skóre. Nepříliš povedenou střelu zpoza vápna od hostů domácí brankář Dvořák trochu nepochopitelně plácl jen na vápno před úplně volného Tošnera, který do prázdné branky snížil na rozdíl jedné branky – 4:3.

 

Deset minut před koncem se podařilo hostům vyrovnat a opět u toho byl Tošner. Tentokrát si poradil s domácím obráncem Peškem, vypálil, jeho pokus vyrazil Dvořák pouze k volnému Vodičkovi a ten stanovil konečné skóre zápasu - 4:4. V posledních minutách se pouze vyostřil souboj mezi domácím Moudrým a hostující obranou, který jenom podtrhl výkon rozhodčího, který utkání absolutně nezvládl na obě strany.

 

Autor: Miloš Schuster



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Nebýt toho konce, tak se hrálo poměrně pěkné utkání. Hodně gólů, mělo to náboj, ale bohužel pan Hora to nezvládl a hrubě ovlivnil zápas, ať už na jednu nebo na druhou stranu. To, že jsme si nepohlídali vedení 3:0, je kapitola sama pro sebe, ale nám asi víc vyhovuje prohrávat nebo nevím."




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , T. Linhart [-] , A. Kolář [-] , P. Schuster [-] , L. Szojka [-] , M. Schuster [-] , J. Kypta [-] , M. Zemek [-] , F. Souček [-] , M. Pešek [-]

TJ Slavče
R. Brousek [-] - P. Nocar [-] , J. Vodička [-] - D. Mrkvička [-] , M. Trajer [-] , J. Tůma [-] , C. Silva [-] - M. Tošner [-] , D. Tisoň [-] - T. Vach [-] , K. Brůha [-]

ŽK: 88. K. Tondr , 88. V. Moudrý - 26. M. Tošner , 31. T. Vach , 88. M. Trajer , 88. R. Brousek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HORA Karel - HLAVÁČ Josef (N), TRAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.