Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládly Trhové Sviny. Hattrickem se blýskli domácí Macák a Kurali


Branky


31. J. Macák , 32. J. Kurali , 67. J. Kurali , 72. J. Macák , 75. J. Kurali , 85. J. Macák - 30. M. Tošner , 45. D. Tisoň
0

V Novohradském derby se z vítězství radovali domácí hráči Trhových Svinů B. O své výhře rozhodli čtyřmi góly ve druhém poločase o všech šest branek domácích, se rovným dílem podělili Macák a Kurali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první poločase, ale skóre bylo vyrovnané

V nedělním velmi slunném odpoledni se hrálo derby mezi Trhovými Sviny B a hosty ze Slavče. Vzájemné zápasy vždy nabízejí gólové hody. Na podzim se diváci dočkali osmi branek, když Slavče vyhrála 6:2. I přes porážku minulé kolo na hřišti lídra z Římova, byli favoritem zápasu domácí hráči, kteří mají na jaře lepší formu. Nic na tom neměnil fakt, že Slavče přijela do Trhových Svinů s vítěznou náladou, když minulé kolo doma porazila Včelnou.

 

Od úvodních minut byli lepším týmem domácí. Ti se častěji tlačili před branku hostí a vytvářeli si šance. Jenomže v úvodní půl hodině nemusel brankář Graňo ani jednou lovit míč ze své sítě a tak přišel trest v podobě branky do domácí sítě. Ve 30. minutě se dostal k zakončení Tošner a potvrdil střeleckou formu z minulého víkendu - 0:1. Domácí odpověď byla za úmorného horka rychla, jasná a stručná. Nejprve otevřel svůj střelecký účet v zápase Jiří Macák a o minutu později si účet u rozhodčího otevřel další pivní štamgast Pepa Kurali - 2:1. V rozmezí tří minut tak byly k vidění tři branky.

 

Hra se poté zase uklidnila, když většina hráčů na hřišti nechtěla vyčerpat všechny síly v první pětačtyřicetiminutovce. Když už to vypadalo, že se půjdou do chládku osvěžit domácí s jednobrankovým náskokem, dostal prostor k zakončení hostující Tisoň a srovnal poločasové skóre na 2:2.

Ve druhém poločase se trefovali už jen domácí borci

Druhý poločas byla převaha domácích postupem času znatelnější. Po vzoru házenkářů z Barcelona obleháli domácí hostující branku a na pivotu zakončovali Macák s Kuralim. Vedení na domácí stranu vrátil právě druhý jmenovaný a Sviny vedly 3:2.

 

Za dalších pět minut už to bylo o dvě branky, když střelecky dorovnal svého spoluhráče Macák a čtvrtou brankou domácích překonal Graňa - 4:2. Gólový závod pokračoval o tři minuty později, když hattrick zkompletoval Josef Kurali a Trhové Sviny B byly jediný zásah od stejného výsledku, kterým padli na podzim na hřišti Slavče. Osmibrankové normy vzájemných zápasů v této sezoně se diváci dočkali pět minut před koncem. Macák v dresu domácích dorovnal střelecky Kuraliho a završil tak i svůj hattrick v zápase.

 

Vítězstvím 6:2 tak Trhové Sviny B oplatily stejnou mincí hostům podzimní porážku a po zisku tří bodů se vyhoupli na třetí místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Do zápasu jsme nastoupili o něco lépe, měli jsme hodně šancí, ale první branku vstřelili hosté. První poločas byl na skóre vyrovnaný, v horku se nikomu nechtělo moc běhat, protože už v sobotu jsme věděli že bude horko a sluníčko bude smažit, důkladně jsme se v sobotu namazali. Druhý poločas už byl v podstatě v naší režii, když jsme házenkářsky okupovali vápno hostů a čtyřmi góly rozhodli o naší výhře. "




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Kurali [-] , J. Fabián [-] , J. Macák [-] , P. Randa [-] , M. Chromčák [-] , J. Gažák [-] , L. Valenta [-] , J. Petr [-] , M. Němec [-] , J. Novák [-]

TJ Slavče
V. Graňo [-] - T. Vach [-] , P. Nocar [-] , R. Brousek [-] , J. Tácha [-] - D. Mrkvička [-] , M. Dvořák [-] , J. Tůma [-] , C. Silva [-] - M. Tošner [-] , D. Tisoň [-] -

Hráči zápasu: J. Kurali , J. Macák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUŘIČ Josef - BEBČÁK Zdeněk (N), TRAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.