4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé B si doma připsalo třetí vítězství v řadě


Branky


0

Mladé B tentokrát nemuselo dohánět manko soupeře, jako v předchozích zápase a na tři body zadělali už v úvodních sedmi minutách. Lišov B nakonec odjel s porážkou 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli oproti předchozím zápasům raketový nástup

V krásném nedělním odpoledni přivítalo domácí SK Mladé na svém hřišti hosty ze Štěpánovic, které jsou letos spojeny se sousedy z Lišova.  Hosté přijeli v hodně slepované sestavě. Velké problémy jim dělá marodka a tak v Mladém měli pouze jednoho hráče na střídání. Naopak domácí vezoucí se na vlně velmi povedených výsledků doufali v další skalp vysoko postaveného soupeře.


To co domácí trápilo prakticky celé jaro, dokázali tentokrát dokonale využít ve svůj prospěch. Ve 4. minutě vhazoval míč Pavel Schuster. Našel Libora Szojku, který si z prvního doteku narazil s Milošem Schusterem. Pustil se mezi tři soupeře a na poslední chvíli milimetrovým pasem našel Linharta, který chladnokrevně poslal domácí do vedení – 1:0. Tento raketový vstup do utkání hodnotil Pavel Schuster slovy: „Cože? Pátá minuta a my neprohráváme? My dokonce vedeme!“.

 

O čtyři minuty to bylo již 2:0. V roli asistenta opět Szojka, který dlouhým balónem vyzval ke sprinterskému souboji Linharta. Pár sekund na to se ukázalo, že se o žádný sprintérský souboj jednat nebude. Mládský střelec nastartoval své rychlé nohy a svého soupeře zanechal v propadlišti dějin. Krásnou ranou nedal mladému brankáři Lišova šanci – 2:0. Poté se hra trochu uklidnila a vyrovnala, přesto měli domácí hru pevně pod svým vedením. Těsně před koncem poločasu zadělali hosté na drama. Po přetaženém centru se míč dostal před osamoceného Benedu, který do prázdné branky snížil na 2:1.

Ve druhé půli stříleli branky jen domácí

V druhém dějství hra ztratila předchozí kvalitu a vystřídalo se hned několik nepovedených akcích na obou stranách. V 69. minutě se ocitl v obrovské šanci Novotný, kterému předložil míč před branku Kolář. Mládský útočník ovšem svůj pokus nasměřoval pouze do tyče. Míč se ale odrazil přímo na kopačku Tondra, který bez problémů prostřelil vše, co mu stálo v cestě a opět vrátil dvoubrankové vedení na kopačky domácích - 3:1.

 

Domácí si opět začali vytvářet šance, ale bohužel bez gólového efektu. Několikrát selhal Faltýn. Ani z penalty se neprosadil Novotný, kterému letos není přáno. Definitivní tečku za zápasem udělal Vítek, Ikdyž… V první příležitosti se ocitl Faltýn, kterému míč předložil míč Vítek, ale pouze vyprášil rukavice brankáři Benedovi. Z dorážky trefil tyč Linhart, odražený míč se dostal k Moudrému, který ovšem trefil pouze obránce stojícího před sebou. Míč opět putoval na kopačky Vítka. Ten vracel míč Moudrému, ovšem hosté už se nemohli koukat na neschopnost dostat míč do branky a tak dobíhající Beneda poslal míč k tyči vlastního brankáře 4:1.

Domácí zápas dovedli do vítězného konce a v této sezoně si na domácím hřišti připsali skalp všech, prvních třech týmů tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Super start do zápasu, který rozhodl. Byl to nezvyk vést po deseti minutách 2:0 a neprohrávat klasicky 0:3. Druhou půli soupeř odpadl a zápas se víceméně jen dohrával."




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - P. Schuster [-] , M. Pešek [-] , J. Kypta [-] - A. Kolář [-] , L. Szojka [-] , K. Tondr [-] , M. Schuster [-] - T. Linhart [-] , M. Novotný [-] - J. Faltýn [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
L. Beneda [-] - J. Kučera [-] , J. Beneda [-] , T. Veith [-] , L. Masnička [-] - D. Bouchal [-] , J. Míka [-] , V. Kopačka [-] , M. Fiktus [-] - T. Račák [-] , M. Werner [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - HLAVÁČ Josef (N), TRČKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.