Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice B schytaly sedmibrankový příděl od Svinů B


Branky


0

Jako v Sarajevu si museli po vzájemném zápase béček připadat hráči Ledenic, kteří od domácích Trhových Svinů dostali sedm kulí na cestu domů.

 

V týdnu spadlo vítězství doslova do klína nakonec hostujícím hráčům z Ledenic a to díky kontumaci. Za Trhové Sviny totiž nastoupil neoprávněně Jan Gažák, který měl z podzimu trest na první jarní mistrovský zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky domácích naznačili, kdo ovládne tento zápas

Domácí tým nastoupil v pestré kombinované sestavě, kde se mísilo aktivní mládí se zkušeností. Tento mix měl za následek i samotný vývoj utkání. Mezi 12. a 21. minutou nasázeli domácí do branky hostujícího brankáře Škaroupky čtyři branky a bylo po zápase.

 

Jako první se trefil Jaroslav Petr, který si naběhl z druhé vlny na přihrávku Jana Gažáka staršího a s přehledem zakončil – 1:0. O dvě minuty později si výborným první dotekem připravil míč ke střele Martin Písko a pohotovým zakončením zvýšil na 2:0.

 

Hosté si v obranné fázi příliš nevydechli a v 19. minutě lovil Škaroupka míč ze své sítě potřetí, když se na vápně uvolnil Jiří Valter a zakončil přesně k tyči – 3:0. Uběhli dvě minutky ze strany přišel další centr od Gažáka st. a Valter už měl snadnou práci uklidit míč prakticky do odkryté branky – 4:0.

 

 

Po dvaceti minutách hry bylo vymalováno, domácí dál pokračovali v aktivní hře a když už se dostali hosté na druhé straně k zakončení, poradil si brankář Karel Brůha. Poločas tak vyzněl jasně pro domácí.

Ve druhé půli přidali Sviny další kousky

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, jako ten první. Hosté se dostávali těžko k ohrožení domácí branky a tak v 55. minutě završil čistý hattrick Valter. Písko se ocitl sám před brankářem Škaroupkou, ale míč ještě posunul na Valtera, který zasekávačkou poslal na párek přesouvajícího se brankáře a do odkryté branky zvyšoval už na 5:0.

 

Domácí v gólovém představení nekončili. Dvacet minut před koncem poslal do sóla Lukáš Gažák rozběhnutého Kostohryze. Ten si v zakončení počínal, jako zkušený mazák, když naznačil střelu, kličkou si poslal míč do protipohybu brankáře a pak už jen uklízel míč do prázdné branky – 6:0. Definitivní podobu výsledku pak dal Ota Šafránek, který zakončil na konečných 7:0.

 

 

V závěru zápasu se mohli čestného úspěchu dočkat i hosté z Ledenic, ale Brůha předvedl brankářskou parádu, když reflexivním skokem odvracel míč z odkryté branky. Uhájil si tak první jarní nulu a Sviny braly po jednoznačném průběhu tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jakub Kostohryz (hráč): "Vstup do jara se nám povedl na jedničku. Utkání mělo po celou dobu jasný průběh a výsledek 7:0 hovoří za vše. Hattrickem se blýskl Jirka Valter a v závěru si čisté konto pohlídal výborným zákrokem Karel Brůha. Soupeř se do šancí moc nedostával. S přehledem a bez větších chyb pak odřídil zápas hlavní rozhodčí Buřič."




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - M. Němec [-] , J. Petr [-] , M. Valut [-] , M. Chuchel [-] , O. Šafránek [-] , J. Gažák [-] , J. Valter [-] , L. Gažák [-] , J. Gažák [-] , M. Písko [-]

TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - D. Fyrbach [-] , M. Strouha [-] , P. Cukr [-] , J. Homer [-] - V. Babka [-] , P. Králík [-] , R. Kučera [-] , S. Jindra [-] - T. Lamáček [-] , F. Kopecký [-] -

ŽK: 42. J. Petr .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.