Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si doma snadno pohrál s poslední Vrábčí


Branky


0

Žádné překvapení na úvod nepřipustil vedoucí Římov. I bez svého nejlepšího střelce Kollára, který přestoupil do Jankova, zvládl bez větších problémů zápas s poslední Vrábčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štrajt byl prvních třech branek domácích

Vedoucí celek tabulky Římov přivítal na svém hřišti poslední tým tabulky mužstvo Vrábče. Domácí hráči byli tak podle papírových předpokladů jasným favoritem a zisk tří bodů pro ně neměl být sebemenší problém. Ovšem jako první v zápase zahrozili hosté, kteří se dostali do gólové šance, ale naštěstí pro domácí tato příležitost brankou neskončila. Kdo ví, jak by se pak vyvíjel zápas, protože po čtvrt hodině hry začali domácí hráči naplňovat roli favorita. Štrajt zatáhl míč do vápna a zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Froňka. Ten se zakončením neotálel a přesnou ranou k tyči poslal domácí do vedení – 1:0.

 

 

Ve 24. minutě to byl znovu Štrajt, který se dostal do vápna hostí a tentokrát hledal přihrávkou pod sebe Kukačku. Ten střelou do protipohybu brankáře Svěchoty zvýšil na 2:0 pro Římov. Po půl hodině hry se do střelecké listiny zapsal i Štrajt, když kličkou přešel kolem brankáře a do prázdné pohodlně zvyšoval na rozdíl tří branek. Tento stav vydržel, až do poločasové přestávky.

Římov kontroloval hru a přidal další dvě branky

Ve druhém poločase se žádné velké drama nekonalo. Domácí hráči kontrolovali hru a po na konci 60. minuty přidali dvě rychlé branky. Nejprve směl v 58. minutě po přihrávce Froňka odkrytou branku Daniel, který v zakončení nezaváhal – 4:0. Hned o minutu později si na pas za obranu hostí zaběhl Kukačka a křížnou střelou prostřelil brankáře Svěchotu popáté v zápase.

 

 

Hosté nakonec nezaznamenali ani čestný úspěch, a protože další branku nepřidal už ani domácí tým, dospěl zápas do jednoznačného skóre 5:0 pro Římov. Ten si díky výhře upevnil první místo v tabulce a v dalším kole, kdy má volný los, bude čekat kdo z nejbližších pronásledovatelů se k němu přiblíží.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "Na začátku zápasu jsme přežili velkou šanci soupeře, kterou naštěstí pro nás neproměnil. Poté jsme během patnácti minut vstřelili tři branky. Ve druhém poločase trenér prostřídal všechny hráče a přidali jsme ještě další dvě branky."




Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] - F. Kukačka [-] - J. Štrajt [-] - J. Daniel [-] , I. Polák [-] , P. Maršík [-] , P. Maršán [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-] , J. Martiš [-]

TJ Vrábče
D. Svěchota [-] - J. Vejskrab [-] , Š. Ohrazda [-] , T. Knytl [-] , M. Mekiš [-] , M. Seethaler [-] , J. Velebil [-] , K. Bašta [-] , M. Filištein [-] , J. Ohrazda [-] , S. Knytl [-]

ŽK: 19. M. Bauer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - KORCH Jiří (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.