I. Plhal 36.
I. Plhal 43. (p.)
J. Dostál 90.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka si doma poradila s Měřínem


Branky


36. I. Plhal , 43. I. Plhal (p.) , 90. J. Dostál
0

Fotbalisté Radešínské Svratky v okresním derby přehráli Měřín a natáhli svoji šňůru bez prohry na šest zápasů. Naopak Měřín získal na jaře pouhý bod a ještě je čeká těžká záchranářská práce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ivo Plhal poslal domácí do dvoubrankového vedení

První půl hodina zápasu patřila hostům, kteří domácím zle zatápěli především po krajích hřiště, ale žádnou větší šanci si nevypracovali. Jejich tlak vyvrcholil Šoukalovou ránou z dálky, kterou Petr vyrazil na rohový kop. V 36. minutě se po Jinkově rohovém kopu a hlavičce Pekárka nejlépe zorientoval Plhal a doklepl míč do sítě - 1:0. V závěru první půle byl ve vápně faulován Jinek a Plhal se z pokutového kopu nemýlil - 2:0.

Střídající Jan Dostál v nastavení upravil na 3:0

Druhá půle byla podobná té první. Hosté drželi míč, ale domácí defenziva je do žádné šance nepustila. Naopak to byli domácí, kteří mohli navýšit své vedení. Střídajícího Nováka vychytal Hladík a Plhal nejprve po rohu trefil tyč a poté jeho lob minul hostující svatyni. V nastaveném čase se domácí přece jen dočkali branky, když střídající duo Šoustar - Dostál zužitkovalo brejk do otevřené obrany Měřína - 3:0. Domácí tak prodloužili svoji sérii bez prohry na šest zápasů a měřínští zabředávají do bojů o záchranu.


Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž - trenér: Dnes jsem spokojený. Na těžkém terénu jsme zápas odbojovali a hosty jsme prakticky nepustili do šancí, i když byli opticky lepší. Teď se těšíme na derby s Moravcem.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík - trenér: Byl to náš klasický zápas posledních týdnů. První půlhodinu jsme byli o fous lepší, jenže v závěru první půle jsme dvakrát inkasovali z jednoduchých herních situací.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - L. Kachlík [-] , M. Mužátko [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] (79. M. Šoustar [-] ) , R. Smejkal [-] , I. Plhal [-] (82. J. Dostál [-] ) , J. Chrást [-] , M. Pekárek [-] , R. Havránek [-] (69. J. Novák [-] ) , J. Janů [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Hrůza [-] (61. V. Procházka [-] ) , M. Matoušek [-] , V. Crkal [-] , T. Bublán [-] , J. Šoukal [-] , M. Kožený [-] (80. M. Kolda [-] ) , T. Láznička [-] (74. D. Jonáš [-] ) , M. Hladík [-] , K. Kružík [-] , L. Doležal [-]

ŽK: 72. A. Jinek , 74. M. Pekárek , 89. J. Chrást - 85. D. Jonáš .
Hráči zápasu: I. Plhal , L. Kachlík - V. Crkal .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - ŠŤASTNÝ Jakub, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.