Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany po obrátce přejely Třebelovice


Branky


0

Souboj dvou týmů z opačných pólů tabulky skončil vítězstvím favorizovaných domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle

Už od začátku udávali tempo hry domácí, vypracovali si několik příležitostí, ale ujal se až odražený balon po skrumáži ve vápně. V 9. minutěse míče zmocnil Koníř, který s přehledem poslal domácí do vedení. Třebelovice moc šancí neměli, ale podařilo se jim srovnat ze standartní situace v 32. minutě, kdy si na centr Novotného pěkně naskočil Kevin Kapko a hlavou nedal gólmanovi šanci. Do kabin se tak šlo za nerozhodnutého stavu.

Druhá půle v režii domácích

Druhá půle byla už naplno v režii domácích. V 50. a 53. minutě se dvakrát v rychlém sledu prosadil domácí Josef Černý. První branku vstřelil po průnikové přihrávce mezi obránce a druhý gól padl po centru z levé strany. Poté se již domácí koncentrovali na udržení výsledku. V 63. minutě zvýšil Ivo Koníř již na 4:1 a v samotném závěru upravil konečné skóre domácí Ladislav Pelán. Třebelovičtí si ve druhém poločase žádné brankové příležitosti nevypracovali a domácí berou zaslouženě tři body.

 

Konec chatu


Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Jan Jurka: V první půli se nám dařilo tak nějak držet s Dukovanama krok, ale po dvou rychlých brankách v úvodu druhého poločasu už jsme se na nic nezmohli. Mrzí nás to, chtěli jsme v Dukovanech uhrát lepší výsledek.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Kunc [-] , J. Fojtášek [-] , M. Němec [-] , M. Fojtášek [-] - Š. Hron [-] , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] , M. Jašek [-] (87. L. Pelán [-] ) - I. Koníř [-] (76. J. Železník [-] ) , J. Černý [-] (79. P. Pislcajt [-] ) -

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - P. Sedlák [-] , O. Navara [-] (87. J. Šimka [-] ) , K. Kapko [-] , J. Čurda [-] , M. Kabelka [-] , M. Novotný [-] , J. Jurka [-] , R. Jurka [-] (73. D. Janíček [-] ) , P. Sedlák [-] , V. Kotačka [-]

ŽK: 80. J. Kunc - 34. K. Kapko , 44. P. Sedlák , 80. M. Novotný .
Hráči zápasu: I. Koníř , J. Černý - P. Sedlák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - TERBER Ondřej, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.