3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí si prohrálo zápas v Nové Vsi


Branky


0

Je to k nevíře, ale opravdu to tak je. Dostali jsme se do finále podzimní části Krajského Přeboru na Vysočině. V rámci čtrnáctého kola do Nové Vsi zavítalo béčko Velkého Meziříčí. V Nové Vsi se asi odehrál nejzajímavější zápas tohoto kola, především díky velkému množství chyb.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání rozhodnul

Prakticky celé utkání se událo ve třech minutách. Konkrétně mezi šestou a devátou minutou. V šesté minutě chtěl obránce Velkého Meziříčí zahrávat malou domů, ale nedal míči dostatečnou razanci a umožnil tak Starému jít do samostatného úniku, ze kterého nakonec vstřelil gól. O dvě minuty později fatální, školácká chyba brankáře Zavadila, kterou potrestal Jan Nečas. Kromě těchto výpadků hráčů Velkého Meziříčí se v první půli nic zajímavého neodehrálo. 

Hitparáda chyb pokračovala i v druhé půli

Chyby pokračovali i v druhém poločase, ale naštěstí už jich nebylo tolik. V padesáté druhé minutě opět chybovala obrana hostů a Ondřej Šandera potrestal, 3:0. Později ještě domácí nastřelili břevno a dostali se do pár šancí, ale k ničemu to už nevedlo. 



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch: Zápas byl rozhodnut do desáté minuty, rozhodli jej naše školácké chyby. Celkem mě to mrzí, chtěli jsme zakončit podzim vítězně. Musíme přes zimu zabrat, víme na čem, takže do toho musíme naskočit po hlavě, abychom na jaře byli silnější.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - F. Nečas [-] , O. Šandera [-] (68. M. Novotný [-] ) , J. Šandera [-] , J. Nečas [-] , J. Šandera [-] , O. Starý [-] (82. T. Novotný [-] ) , J. Krejčí [-] (56. P. Šandera [-] ) , L. Komínek [-] , J. Havlík [-] , T. Novotný [-]

FC Velké Meziříčí B
L. Zavadil [-] - L. Liška [-] , P. Pokorný [-] , M. Puža [-] (62. D. Polák [-] ) , D. Krčál [-] , P. Svoboda [-] (80. R. Hlávka [-] ) , T. Malec [-] , M. Nevoral [-] (69. A. Vlk [-] ) , J. Čermák [-] , J. Kafka [-] , M. Souček [-]

ŽK: 30. J. Krejčí , 73. T. Novotný - 56. M. Souček .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - ŠKORPÍK Martin, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.