5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klokner nasměroval Kardašovu Řečici za pohodovou výhrou


Branky


6. Z. Šergl , 20. J. Klokner , 75. J. Klokner , 83. J. Kovář , 90. P. Břenda (vl.) - 45. P. Břenda
0

Kandidát na postup hned na úvod jara tvrdě narazil, Mladá Vožice schytala bůra na hřišti Kardašky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: "Zápas se nám nevydařil a vysoko jsme prohráli. Poprvé jsme inkasovali již v 6. minutě po hrubé chybě stopera Ondřeje Sůvy, který poslal svou přihrávkou domácí do brejku a ty ním nepohrdli, 1:0. Ve 20. minutě vedli domácí již 2:0 poté, co jsme si nepohlídali hráče, který hlavou zakončoval z bezprostřední blízkosti po rohovém kopu. Pak jsme se trochu oklepali a těsně před koncem poločasu se nám podařilo snížit. Ve 45. minutě jsme zahrávali volný přímý kop k odraženému míči se dostal PAVEL BŘENDA a zpoza velkého vápna vystřelil přesně k tyči, 2:1. A do šaten se šlo za tohoto stavu. Po přestávce byla hra vyrovnaná, ale branku se nám vstřelit nepovedlo, naopak domácí trestali naše chyby. V 75. minutě to bylo už 3:1. Poté jsme už otevřeli hru ale místo snížení jsme ještě dvakrát inkasovali, v 83. minutě a pak v 90. minutě, kdy jsme si dali smolný vlastní gól. Příští týden v neděli 2. 4. od 16:00 nás na domácím hřišti čeká derby proti Ratibořským Horám, které chceme zvládnout lépe a zvítězit. Všichni jste srdečně zváni."



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - J. Kovář [-] , O. Madar [-] , P. Vosecký [-] , K. Janeček [-] - T. Dymák [-] , J. Klokner [-] , M. Bílek [-] (89. R. Porochoňski [-] ) , S. Sedláček [-] - Z. Šergl [-] , M. Vodička [-] (64. T. Pražák [-] )

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - O. Sůva [-] (26. T. Schorný [-] ) , O. Marek [-] , J. Teplo [-] (15. D. Struska [-] ) , P. Břenda [-] - T. Svatek [-] (72. P. Kubále [-] ) , L. Kříženecký [-] , Š. Kukla [-] , T. Písařík [-] - T. Dušek [-] (57. M. Dušek [-] ) , P. Kukla [-] (83. M. Fiala [-] ) -

ŽK: 32. O. Madar - 30. T. Svatek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Slepička Vít - BLAŽEK Vladislav, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.