Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

20.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

5.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

4.0

Zázemí

5.0

Třetí jarní prohra Hořovicka, všechny body si odvezli i hráči Převýšova


Branky


43. L. Kaufman (p.) - 3. V. Karal , 28. L. Kraják
0

Hořovicko stále prohlubuje svou výsledkovou krizi, s Převýšovem si připsalo osmou prohru v řadě. Stejně jako v posledních zápasech padlo těsným výsledkem a zůstává na chvostu třetiligové tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl tři přesné trefy

Domácí Hořovicko se pokusilo hned v úvodu zaskočit soupeře, ale právě hosté z Převýšova se již ve třetí minutě dostali do vedení. Jednalo rozehrávku po faulu, Kraják vyslal centr do vápna, kde využil drobné nepozornosti obránců Vlastimil Karal a hlavičkou k tyči Hercovi brány vstřelil první gól zápasu – 0:1. Oba týmy hráli poměrně vyrovnanou partii bez vyložených šancí, oba gólmani ale museli být pravidelně ve střehu. Po pětadvaceti minutách hry mohl Převýšov vedení navýšit, nájezd osamoceného Veselky dokázal Herco bravurně vyrazit a následná dorážka jednoho z hráčů minula odkrytou domácí bránu. Druhý gól za záda Herca zamířil po půl hodině hry, Glazer skluzem nezastavil pronikajícího Lukáše Krajáka, který zamířil s balonem na hranici vápna a střelou k tyči nedal gólmanovi šanci – 0:2. Domácí tým nebyl horším týmem na hřišti, ale nebýt odmávaného ofsajdu, mohla být ztráta po prvním poločase již třígólová. Dramatický tak byl samotný závěr poločasu, když nejprve Vízek zmařil jasnou akci domácích, následně se však hosté dopustili po rohovém kopu faulu ve vápně a Luděk Kaufman z penalty snížil – 1:2

Druhý poločas ve znamení velkého boje

Druhý poločas byl na šance velmi chudý, nepříliš atraktivní hru předváděly oba týmy, které se snažily bojovat o každý metr. Žádnou velkou šanci si nevypracoval ani jeden z týmů a tak si pozorně bránící Převýšov připsal tři body. Naopak Hořovicko ani na třetí jarní pokus nebodovalo.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Pavel Aubrecht (trenér): "Nechytili jsme začátek zápasu, v první půli byl Převýšov jasně lepší. Byl sebevědomý, silný na balónu, vyhrával osobní souboj. Nám to činilo hrozné problémy. Navíc, chtěli jsme hrát aktivně, ale to se bohužel na hřišti nezrealizovalo, furt jsme někam ustupovali. Do zápasu jsme se dostali standardními situacemi, po jedné z nich přišel penaltový faul. Do druhého poločasu jsme udělali změny v rozestavení, byli jsme o trochu lepší, hrálo se převážně na polovině Převýšova. Ale když to řeknu zjednodušeně, tak jenom snaha a nasazení na Převýšov nestačily, nedokázali jsme se prosadit.

SK Převýšov
Petr Hrabík (trenér): "Venkovní utkání jsme zvládli, podařilo se nám jít do dvoubrankového vedení, což nás uklidnilo. Domácí snížili z penalty, ve druhém poločase už to byl spíš boj než fotbal. Vzadu jsme to ale zvládli, branku neobdrželi a odvezli si výhru. Hra nebyla podle našich představ, ale s body jsme spokojení. Vyzdvihnu výkon našeho podhrotového hráče, záložníka Lukáše Krajáka."



Počet diváků: 210. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.