FOTO: Ve Vroutku ztratil všechny body i Krásný Dvůr


Branky


74. M. Heinc
0

Po vedoucím mužstvu  OP Černčicích, vyšel ve Vroutku naprázdno i druhý tým tabulky Krásný Dvůr. Nutno ovšem konstatovat, že nevyhrál lepší tým, nýbrž ten šťastnější. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Fotbalisté Krásného Dvora vstoupili do zápasu aktivně a sebevědomě. V úvodních minutách byli pánem na hřišti a vroutečtí se k brance soupeře dostali až v desáté minutě. Do brankové příležitosti se však dostali domácí až v 18. minutě, kdy musel poprvé zasahovat brankář Popenko. Hned vzápětí promarnil vyloženou brankovou šanci útočník hostů Kafka, který šel sám na brankáře, ale ten jeho nedůrazné zakončení vyrazil na roh.

 

Hrači hostů byli většinu hrací doby na polovině soupeře, ale vlastní nepřesností i dobrou hrou obrany domácích se jim nedařilo zakončit úspěšně žádnou akci. Domácí hrozili ojedinělými útoky zejména po ose Hainc a Kukla. Ani oni však branku vážněji neohrozili. První poločas tedy skončil bez branek.

Heinc rozhodl

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Krásný Dvůr se usídlil na polovině Vroutku a snažil se utkání co nejdříve rozhodnout ve svůj prospěch. V šedesáté minutě měl na svých kopačkách rozhodnutí Laštůvka, ale nabídnoutou šanci pohrdnul a svůj samostatný nájezd zahodil. Ubývajícím časem se hra začala poněkud vyrovnávat a domácí začali cítit šanci. Krásnodvorští stále více chybovali a naskýtala se možnost, že by Vroutek mohl uhrát příznivý výsledek. Především neúnavný Hainc hnal domácí do útoku a bojoval s velkým nasazením. A byl symbolické že to byl nakonec on, kdo zápas rozhodl. V 74. minutě si naskočil na centr z trestného kopu a hlavou usměrnil míč k levé tyči brankáře.

 

Po této obdržené brance tlak hostů narůstal a snaha o zvrat v zápase byla evidentní. Hra v tomto úseku zápasu byla neurovnaná a rozkouskovaná. Počet nedovolených zákroků na obou stranách rostl a kouskoval hru. To více vyhovovalo domácím, kteří se již snažili pouze vydržet tu závěrečnou čtvrthodinu bez inkasované branky. Celkem se jim to dařilo a nepřipustili hostující útočníky k vážnějšímu ohrožení vlastní branky. Krásnodvorští ještě reklamovali ruku Heince v pokutovém území, ale rozhodčí správně neposoudil zákrok jako penaltový i přes mohutné protesty hostů.

 

Do konce zápasu se již na skore nic nezměnilo a hosté jen mohli žehrat na svou zoufalou produktivitu. Nebo spíše neproduktivitu. Domácí, získali  velmi cenné tři body a je vidět, že se jim proti silnějším soupeřům a favoritům daří. Sedmdesát diváků, kteří i v mizerném počasí přišli na fotbal, viděli urputný zápas bez žádné fotbalové krásy se šťastným koncem pro Vroutek.

 

AUTOR: Jaromír Hykl



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vysočanský David - BENEDIKT Miroslav (N), ZEDNÍK Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.