FOTO: Chlumčany v dramatickém zápase přestřílely Žíželice


Branky


0

Vcelku vyrovnaný zápas týmů ze středu tabulky okresního přeboru se odehrával na poměrně těžkém blátivém terénu, což činilo především obranným řadám obou rivalů nemalé problémy. To se projevilo také na výsledném skóre zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Po dvaceti minutách hry jej podle zápisu o utkání otevřel domácí obránce Tomáš Houda. Je však velice pravděpodobné, že hlavou nešťastně překonal vlastního brankáře jeden z jeho bránících spoluhráčů. O tři minuty na to bylo však již vyrovnáno. Dobrou formu z posledních zápasů přetavil v brankový úspěch Pavel Zuščík. Remízový výsledek platil i při odchodu do šaten, oba dva mančafty totiž stihli vstřelit po jedné brance.

 

Ve 40.min využil dalšího zaváhání žíželické obrany Robert Holler a Chluimčany byly opět o jeden brankový zásah úspěšnější. Nutno však podotknout, že inkasované brance předcházel nedovolený zákrok na kapitána hostí – předstopera Michala Panského, který ale ponechal hlavní sudí zápasu Müller bez povšimnutí. Napříč tomu, v poslední sekundě prvního poločasu vyrovnával hlavou po krásně zahraném trestném kopu Romana Bašuse Jan Blacha.

Tři minuty po návratu z kabin se poprvé v zápase ujali vedení hosté ze Žíželic, když pohlednou individuální akci zakončoval přesně mířenou ranou k tyči nejlepší hráč svého týmu v tomto utkání Ladislav Kestřánek. Zdálo se, že tím položil základní kámen k úspěchu svého družstva, který by po nepříliš povedeném průběhu podzimní sezóny potřeboval jako sůl. Bohužel však ke své škodě jeho snažení v tomto ohledu zmarnila další a další zaváhání jejich defenzivy.

 

Když se naplňovala hodina hracího času, dvakrát během necelých dvou minut zvrátil stav zápasu ve prospěch nováčka soutěže z Chlumčan Robert Holler, když se nejlépe zorientoval v pokutovém území soupeře po zahrávání trestného kopu (mimochodem opět chybně nařízeném po neexistujícím nedovoleném zákroku, který ze všech aktérů zápasu i přihlížejících diváků viděl pouze hlavní rozhodčí).

 

A o pár desítek vteřin poté poslal domácí tým opět do vedení Michal Košín, když využil velmi nepřesného zahrávání offsajd systému soupeře). I tak ale měly Žíželice ještě spoustu času na obrat, bohužel však žádné ze svých příležitostí nevyužily a když těsně před koncem hrací doby utekl jejich obranným řadám střelec předchozí branky Michal Košín, definitivně o osudu zápasu rozhodl svou druhou trefou v zápase a upravil tak na konečných 5:3 ve prospěch svého mužstva.

NEJLEPŠÍ HRÁČI

Košín Michal (FK Chlumčany)

-------------------------------
Kestřánek Ladislav (TJ ŽÍŽELICE)

-------------------------------
Holler Robert (FK Chlumčany)



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, administrátor TJ Žíželice (autor reportu): „Neodehráli jsme až tak špatný zápas, jak by se na první pohled podle výsledného skóre dalo předpokládat. Bohužel nás stále opakující se chyby všech členů kolektivu, včetně realizačního týmu stáhly pod výsledkovou hladinu. Za týden nás čeká zřejmě rozhodující zápas celé podzimní části sezóny proti poslednímu týmu tabulky ze Slavětína. V něm potřebujeme již nutně bodovat. Soupeři, na které jsme měli dost pohodlný bodový náskok, se nám totiž velice nepříjemně přiblížily na dosah. A pokud nechceme mít starosti o udržení se v soutěži, je třeba udělat vše proto, abychom přezimovali na relativně bezpečném postu. V týdnu se mimořádně sejde výkonný výbor klubu. V tomto ohledu mohu předeslat jisté nutné změny, které s velkou pravděpodobností, hraničící s jistotou, nastanou."



Sestavy


FK Chlumčany
Š. Rulc [-] - T. Houda [-] , F. Hézl [-] (82. O. Mišák [-] ) , M. Košín [-] (53. D. Šlechta [-] ) , J. Vavrica [-] - R. Holler [-] , R. Aichinger [-] , J. Homolka [-] , M. Petrlík [-] - L. Horváth [-] , M. Košín [-] -

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - M. Soukal [-] (88. T. Večeře [-] ) , M. Oppel [-] , M. Panský [-] , R. Bašus [-] - L. Seman [-] (50. L. Dormišev [-] ) , J. Blacha [-] , P. Zuščík [-] , J. Švejda [-] (60. P. Votík [-] ) - L. Kestřánek [-] , M. Veselý [-] (80. L. Seman [-] ) -

ŽK: 62. L. Horváth , 65. T. Houda , 78. M. Petrlík - 80. M. Veselý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Müller Karel - VÁGNER Václav (N), FECIŠKANIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.