Pro diváky atraktivní zápas nakonec skončil domácím neúspěchem


0

Místní derby Žatecka přineslo opatrný začátek zápasu. Nic nenasvědčovalo tomu, že se na hřišti následně strhne nevídaná gólová přestřelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 16. min zahrávali hosté trestný kop, na který si naskočil Wiesinger a přehlavičkoval málo důrazného brankáře Kvapila – 0:1. Domácím se sice podařilo dvakrát rozvlnit síť za zády gólmana žateckého rezervního týmu Šoleho, ale radost jim překazila rozhodnutí hlavního sudího zápasu Černého. V prvním případě oprávněně, protože se opravdu jednalo o postavení mimo hru, v tom druhém však upřel domácím regulérní branku, když v malém vápně odpískal hru vysokou nohou střílejícímu hráči Blachovi, který však v momentě zásahu nikoho neohrožoval.

 

A tak udeřilo na druhé straně. Zaváhání žíželické obrany ve 28. min využil Hankocy a střelou mezi nohy vybíhajícího brankáře zvýšil vedení svého týmu na 0:2. Domácí však ani tyto nepříznivé okolnosti nesrazily do kolen a ještě do závěru prvního poločasu stav zápasu srovnali na 2:2. Nejprve ve 31. Pavel Zuščík tvrdou ranou snížil na 1:2. A ve 40. minutě využil rychlého protiútoku Ladislav Kestřánek.

V úvodu druhé půle šli hosté opět do vedení, když v 53. využil dalšího zaváhání v obraně Žíželic Hankocy – 2:3. Ani to však obětavě hrající domácí kolektiv nepoložilo. V 62. vyrovnával Martin Veselý na 3:3 a o dvě minuty poté dostal poprvé svůj tým do vedení střídající Lukáš Dormišev 4:3.

 

Když už se zdálo, že své snažení dovedou do zdárného konce, postavil si v 82. minutě míč k zahrání přímého volného kopu Tomáš Hynek a nádhernou střelou vymetl pavučiny v brance domácího brankáře – 4:4. A aby toho nebylo málo, v 84.min došlo k dalšímu zaváhání domácí obrany a Vítězslav Hankocy svou třetí trefou v zápase rozhodl – 4:5.

 

AUTOR: JAROSLAV FECIŠKANIN 

HRÁČI UTKÁNÍ

Vítězslav Hankocy (Žatec B) – v zápase zaznamenal hattrick


Pavel Zuščík (ŽÍŽELICE) – podal jeden z nejlepších výkonů za své dlouholeté působení v týmu


Tomáš Hynek (Žatec B) – exportní gólová střela z trestného kopu



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, administrátor: „ Pokud bych měl zápas hodnotit jako nezainteresovaný divák, byl bych nejspíš absolutně spokojen. Všichni hráči, kteří do utkání nastoupili, zaslouží za předvedené výkony absolutorium. Bohužel jsme však závěr zápasu po taktické stránce příliš nezvládli. Určitá pochybení v coachingu ale už na veřejnost nepatří.. “




Sestavy


TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - M. Soukal [-] , M. Oppel [-] , M. Panský [-] , R. Bašus [-] - L. Seman [-] (70. L. Dormišev [-] ) , J. Blacha [-] , P. Zuščík [-] , J. Švejda [-] - L. Kestřánek [-] , M. Veselý [-] (72. R. Němec [-] ) -

FK Slavoj Žatec B
A. Šole [-] (46. P. Bouček [-] ) - V. Hynek [-] , Z. Kulhavý [-] (70. M. Vořechovský [-] ) - J. Wiesinger [-] , M. Provazník [-] , J. Havelka [-] (80. D. Krahe [-] ) , P. Votava [-] (8. J. Baloun [-] ) - V. Hankocy [-] , T. Hynek [-] - J. Diepold [-] , R. Svítek [-] (78. G. Suchan [-] )

ŽK: 66. Z. Kulhavý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČERNÝ Zdeněk - FECIŠKANIN Jaroslav (N), KOUCKÝ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.