Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olbramkostelští se s Vranovem nepárali


Branky


0

V 5. kole této soutěže na nejmenším hřišti na znojemském okrese přivítal poslední Vranov mužstvo Olbramkostela. K utkání se nedostavil delegovaný rozhodčí a utkání tak odřídil domácí trenér Lubomír Dubec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zle vypadající souboj

Domácí se museli obejít bez hbitého Stehlíka a hostům v sestavě chyběl kanonýr Spáčal. Na začátku utkání se obě mužstva ukázaly přítomným 60. divákům vzájemným oťukáváním a již po sto vteřinách hry otevřel skóre první střelou na branku hostující Kala. Všem přítomným zatrnulo v 10. minutě, když po běžném souboji na zabránách za hostující brankou tvrdě skončil domácí Kratochvíl, kterého ještě nechtěně „dorazil“ stoper Olbramkostela Paul, který již nestihl zastavit svůj sprint. Oba hráči se ale i přes ošklivě vypadající situaci oklepali a pokračovali ve hře.

 

Také první ohrožení hostující branky skončilo brankou a to po té, když nařízenou penaltu proměnil Plucek. Až ve 32. minutě vrátil hostům vedení jejich kapitán Kolman. Po té třemi slepenými brankami v rozmezí 42.- 44. minuty (branky: Kliner, Sucháček, Kala) odskočili hráči Olbramkostela na poločasové skóre 1:5. 

Debakl se zastavil na osmičce

Po změně stran snížil po rohovém kopu domácí Dohnal a na to hosté odpověděli dalšími třemi brankami (Sucháček, Kolman, Hamza) a konečný stav utkání byl 2:8. I přes debakl si zasloužil domácí brankář Zelníček pochvalu, neboť dalších osm tutových šancí pochytal a k šílenství přiváděl mimo jiné hlavně Kolmana, který si na něm vylámal zuby při dvou samostatných únicích.

 

Autor: Jan Kolman



Sestavy


SK Vranov n. D.
D. Zelníček [-] - M. Neveselý [-] , L. Dubec [-] , P. Železný [-] - Z. Věrný [-] - R. Martínek [-] , J. Dohnal [-] - T. Dohnal [-] , J. Jeřábek [-] , P. Kratochvíl [-] (62. P. Medek [-] ) , P. Plucek [-]

SK Olbramkostel
T. Altenburger [-] (73. J. Slabý [-] ) - D. Paul [-] , P. Kala [-] , P. Toman [-] (81. P. Kala [-] ) , J. Veselý [-] , J. Sucháček [-] (76. P. Otáhal [-] ) , V. Bořecký [-] , P. Štancl [-] , J. Kolman [-] , T. Kliner [-] (62. J. Hamza [-] ) , S. Hlávka [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.