4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:00

2.kolo, Jihočeský | Tábor | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí získali tři body, trenér Hor přesto své svěřence pochválil


Branky


0

Hostům nepomohlo ani to, že brankář Hoffmann v úvodu zlikvidoval penaltu, Makov Hůrka nakonec jasně zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prosadil se Havel

Od prvních minut byla převaha na domácí straně, Makov dobře kombinoval. Převahu mohl asi po 15 minutách korunovat brankou z pokutového kopu. Jenomže brankář střelu domácího hráče vystihl. Domácí ale pokračovali jsme dál dobrým výkonem. Ten byl odměněn 2 brankami (30. a 32. minuta), střelec David Havel. Po zbytek poločasu si vytvořili domácí několik slibných akcí, avšak bez brankového zakončení.

Hory se dostaly do hry

Druhý poločas již ze strany FK Makov Hůrka tak dobrý nebyl. Soupeř se ve hře zlepšil a začal domácí přehrávat. Ovšem bez gólové tečky. V 50. minutě zvýšili Makovští na 3:0 po rychlém protiútoku. To domácí ještě více ukolébalo, že se již nic nemůže stát. Soupeř tak po 7 minutách snížil na 3:1. Domácí vypadli úplně ze hry a začali se bát o výsledek, přestala hrát středová řada. Na domácí branku se valil útok za útokem. Naštěstí pro domácí tyto útoky končily před šestnáctkou nebo nepřesnou střelou. V 83. minutě domácí opět po rychlém protiútoku zvýšili na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Makov Hůrka
David Brožovský: "První zápas doma musíme začít trochu jinak a to nefotbalově. Za prvé - Musíme poděkovat soupeři, že nám vyšel vstříc na změnu začátku zápasu. Za druhé – Rozloučili jsme se s trenérem Jardou Karpíškem, který po těžké nemoci zemřel. Nastoupili jsme s černou stuhou a před výkopem jsme drželi minutu ticha. A teď již k vlastnímu utkání. S výsledkem a prvním poločasem můžeme být spokojeni. Je spokojenost i s účasti hráčů. Toto je nutno zopakovat i v dalším zápase.Příští zápas sehrajeme na půdě Želče (11.9. Neděle v 16:00 hod)."

SK Ratibořské Hory B
Stanislav Buřič (trenér): "Utkání v Makově jsme na žádost domácího mužstva odehráli v netradičním dopoledním čase. Náš soupeř začal náporem a již v 10. minutě utkání kopal penaltu, kterou ale náš brankář Tomáš Hoffmann bravurně zlikvidoval. Tlak domácího mužstva tím ale neskončil a ve 30. minutě se domácí dalekonosnou střelou ujeli vedení. To s námi otřáslo a hned ve 32. minutě jsme pak inkasovali druhou branku. Po přestávce se hra vyrovnala, my jsme byli aktivnější, ale náš soupeř hned po pěti minutách po rohovém kopu zvýšil na 3:0. Naši hráči byli pak i nadále aktivnější a v 57. minutě snížili brankou Slavomíra Katolického na 3:1. Poté jsme si vytvořili ještě několik gólových šancí, ale bohužel bez gólového efektu. Naopak náš soupeř v závěru svoje vítězství ještě navýšil. Za hru předvedenou ve druhém poločase za nepříznivého stavu musím celé naše mužstvo pochválit. V dalším utkání přivítáme v neděli 11.9. od 17.00 hodin na domácím hřišti nováčka soutěže Sokol Planá nad Lužnicí B. Zveme všechny věrné fanoušky."



Sestavy


FK Makov Hůrka
D. Brožovský [-] - F. Bervida [-] - P. Čapek [-] (67. M. Fořt [-] ) , L. Háječek [-] - J. Šmejkal [-] , R. Pavlík [-] , L. Perník [-] (58. Z. Šmejkal [-] ) , P. Bubník [-] , D. Havel [-] , J. Šimek [-] , L. Šmejkal [-] (85. D. Fořt [-] )

SK Ratibořské Hory B
T. Hoffmann [-] - L. Jelínek [-] , T. Pechánek [-] , T. Strada [-] , P. Krejčí [-] , J. Růžička [-] , S. Katolický [-] , D. Říha [-] , P. Svatek [-] , M. Blovský [-] , J. Vaněk [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pinc Jaroslav - MATERA Ladislav (N), KINDEL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Borotín 14 84:5 42
2 TJ Sokol Lom 13 39:18 34
3 SK Sviny 14 45:38 28
4 TJ Sokol Stádlec 14 29:27 19
5 FK Řepeč-Opařany 13 21:33 17
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Peclinovský 25
2 Jan Kromka 15
3 Josef Hejl 13
4 Jiří Hybš 12
5 Nguyen Pavel Tien 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 48 68,6% 1
2 Venca Likeš 39 55,7% 1
3 Michal Štrouf 39 60,0% 1
4 Radek Hruška 31 47,7% 0
5 Pavel Holobradý 22 56,4% 0
Zobrazit celou tabulku